Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
Hımym 2. sezonu izliyorumTrt1 de Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm 2 var onu izliyorum(Destansı final)

• Beğen
Tepkiler: .caner.

.caner.

.caner.

Üye
:kahve: :kitap: :telefon:

0MG90

0MG90

Üye
Hımym 3. sezonu izliyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Şiddetli Grip haftasonu çok güzel ,bayılıyorum :zzz:

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve OttomaN TigeR
0MG90

0MG90

Üye
Okuldan 3saat önce çıktım acaip mutluyum :)

• Beğen
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Her gun yeni bir sey ogreniyor insan. İyisiyle, kotusuyle... Cevremizdeki insanlarin farkli farkli yuzleri ortaya cikiyor. Duzgun, adam gibi adam dedigin insan baskalarina ihanet edebiliyor. Hic beklemedigin bir insan dunyanin en duygusal insanlarindan biri olabiliyor. İcimizde kopan firtinalardan bihaber butun insanlar. Ogrenince ise ne yapacaginizi sasiriyorsunuz. Elden gelen bir sey yok, teselli edemiyorsun. Gozlerin doluyor ama aglamamak lazimz Tek yapabildigin gozlerini yere indirip sessizce dusunmek...
Su anda bulundugum durumdan dolayi Allah'a binlerce sukur ediyorum. Kendi hayatimin b.ktan oldugunu dusunurken baskalarinin icinde kopan firtinadan habersiz bencillik yapiyormusum meger.
Bu seneki 3. olay sanirim beni biraz degistirdi. Tam olarak iyi anlamda mi kotu anlamda mi onu kestiremiyorum. Cunku yasadigim soklarin tarifi sanirim pek mumkun degil...

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR, .caner. ve mesutgaga
Enes

Enes

Üye
Şu "bordoklavyeli" lerden biriyle keşke karşılaşsam bi gün netten kestikleri raconu o zaman da görmek isterim.

Mert

Mert

Üye
Yüzüne bile bakmadığım yazım kılavuzunun arasından 10 tl çıkmasının mutluluğunu yaşıyorum. Tam da sürekli ekstra harcamaların çıktığı bu dönemde ilac gibi geldi.

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
ders boş okula boşuna mı geliyorum diye düşünüyorum.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Yine staj yine staj artık bitsin diye düşünüyorum

0MG90

0MG90

Üye
Din dersinde South Park izliyorum :D

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Bu amcalar nasıl böyle konuşuyor diye düşünüyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ulan varimi yogumu sigaraya yatiriyorum parasiz kaldik yine.

0MG90

0MG90

Üye
Bir haftadır okul boş boş geçiyor. Ama güzel vakit geçiriyoruz.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Olmek istedigim tek bir an var. O an da titreyen eski bir otobusteyken tuvaletimin gelmis olmasi. O yol da hic bitmez aga. Yol boyu hep "şirrrrr" sesi esliginde isemenin verdigi ani hayal eder durursun...

• Beğen
Tepkiler: Astrosman ve .caner.
0MG90

0MG90

Üye
Beyaz Show u izliyorum

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:kahve:

• Beğen
Tepkiler: Astrosman
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Andaç yazılarını yazıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Astrosman
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Baş belası boğaz ağrısına ne yaptımda yakalandım diye düşünüyorum.

Üst Alt