benim format atmam bile mucize 80gb harddiskeben format bile atamıyorum heryer dolu pcde bana harici hdd lazım![]()

tabi 2tb harici var80 gb hardiskim olsa başka hiçbişeyim olmazdı![]()

şimdi kıskandım iştetabi 2tb harici var
o olmasa işim zor
bende alacağım ama maddi durumum el vermiyo şuan
belki üninin bahar döneminde alabilirim
alırsamda wd veya toshiba düşünüyorum 
Bende para biriktire biriktire aldım zatenşimdi kıskandım iştebende alacağım ama maddi durumum el vermiyo şuan
belki üninin bahar döneminde alabilirim
alırsamda wd veya toshiba düşünüyorum
![]()
ne aldın senBende para biriktire biriktire aldım zaten
Toshiba çok sağlam oluyor kaç kere düştü bana mısın demedi valla çalışıyor
usb 3.0 mı 
Bende seagate varne aldın senusb 3.0 mı
![]()

nasıl bi indirimse o artıkBende seagate varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızusb3.0 7200rpm şimdi fiyatı yüksek ben indirimdeyken 180 e aldım![]()

Aynen hemen aldım indirimdeykennasıl bi indirimse o artık![]()

Ben Gold a güvenmem hepsiburada yı bekle bence ben sürekli takip ettim (almak isteyince psikopata bağlıyomda) en son indirimde aldım hemenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızen ucuz burda verilebilecek bi para![]()

aha olmaz o zaman o dicemde çokta farketmez yaBen Gold a güvenmem hepsiburada yı bekle bence ben sürekli takip ettim (almak isteyince psikopata bağlıyomda) en son indirimde aldım hemen
Bide bu 2tb ve üstü güç adaptörüde gerektiriyo yanında priz olsa iyi olur![]()
ben golddan kulaklık ve telefonum ve flash aldım 3ü de sağlam çıktı bu yüzden güvenimi kazandı
heps buradadan şarj aleti ve batarya aldım onlarda sağlam çıktı orayada güveniyorum 
hepsiburada :king:aha olmaz o zaman o dicemde çokta farketmez yaben golddan kulaklık ve telefonum ve flash aldım 3ü de sağlam çıktı bu yüzden güvenimi kazandı
heps buradadan şarj aleti ve batarya aldım onlarda sağlam çıktı orayada güveniyorum
![]()