Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

.caner.

.caner.

Üye
Çoktandır Fade to black dinlemiyordum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Pazartesini düşünüyorum :zzz:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
.caner.

.caner.

Üye
Yarın arkadaşla 4 saat ps3 oynayacağız :eller:

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
yarın okula gitmeyecem

.caner.

.caner.

Üye
Acaba Haydar neden gitmeyecek. :hmmm

Mert

Mert

Üye
Sene başında nefret ettiğim kişileri sanki ailemden biriymiş gibi özlüyorum, çok değişik

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
:pc:Z1 ile Zyi yana yana koyup baktım, Z1 güzel olmuş :D Epey kurcaladım Z1'i çok da hoşuma gitti, boşluklar falan hikaye cidden çok beğendim, sonra yanına bir de note3 koydum, tft ekranı yine dandik durdu. Tabi telefonu tek elle kullanmak imkansız... Note3'e de baktım biraz bir sürü enteresan özellik var +1gb yapmaya mecburlarmış yani. Boş telefonda kullanılan ram 1,2gb O.o ... Neyse zaten param yok =P :DNote3deki boş ramle Z1de boş ram aynı =P Ki ben onu alsam daha da temizlerim... O.o (benim telefonumda şuan 352mb ram var, toplam :ehe neyime yetmiyor lan :D )
Z1de 11gb boş alan var, g2'nin 16gb'ın da neden 11gb alan yok noob lg. Kasa kalitesi süper, resmen kalite fışkırıyor O.o camına iki tak tak yaptım, bildiğimiz elini yumruk yapar kapıya vururuz o şekilde... Bana tip tip baktılar, neyse bişi yok, at gibi cihaz :D
Para olayını çözene kadar Z2'nin çıkmasına az kalmış olur, o zaman onu beklerim büyük iht... Tam olarak bunları düşündüm...Zultra yoktu ya vatanda, teknosada üst kattaydı çıkmaya üşendim... Bir de zultraya bakayım bir ara :eller: (içimde kalmasın :D )

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Nextman
.caner.

.caner.

Üye
:pc:Z1 ile Zyi yana yana koyup baktım, Z1 güzel olmuş :D Epey kurcaladım Z1'i çok da hoşuma gitti, boşluklar falan hikaye cidden çok beğendim, sonra yanına bir de note3 koydum, tft ekranı yine dandik durdu. Tabi telefonu tek elle kullanmak imkansız... Note3'e de baktım biraz bir sürü enteresan özellik var +1gb yapmaya mecburlarmış yani. Boş telefonda kullanılan ram 1,2gb O.o ... Neyse zaten param yok =P :DNote3deki boş ramle Z1de boş ram aynı =P Ki ben onu alsam daha da temizlerim... O.o (benim telefonumda şuan 352mb ram var, toplam :ehe neyime yetmiyor lan :D )
Z1de 11gb boş alan var, g2'nin 16gb'ın da neden 11gb alan yok noob lg. Kasa kalitesi süper, resmen kalite fışkırıyor O.o camına iki tak tak yaptım, bildiğimiz elini yumruk yapar kapıya vururuz o şekilde... Bana tip tip baktılar, neyse bişi yok, at gibi cihaz :D
Para olayını çözene kadar Z2'nin çıkmasına az kalmış olur, o zaman onu beklerim büyük iht... Tam olarak bunları düşündüm...Zultra yoktu ya vatanda, teknosada üst kattaydı çıkmaya üşendim... Bir de zultraya bakayım bir ara :eller: (içimde kalmasın :D )

İyi düşündüğünü düşündüm. :hmmm :allalla:

• Beğen
Tepkiler: Invoke
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kurallara uymayan arkadaşları okuyorum şu an :zzz: :D

• Beğen
Tepkiler: Invoke, achambo ve .caner.
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Özel guvenlik kursu goruyorum. İşin riski maaş mekan stres yarar ve zararın düşünüyorum

• Beğen
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
beyaz dişi diye evsanevi bir filim var onu seyretiyom ne yapacam işte

Mert

Mert

Üye
Çok zorlu bir haftanın son dakikalarını M.F.Ö ile geçiriyorum.

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Yarın erken kalkmak için uyumak gerek...

Enes

Enes

Üye
Yaşasın 2. öğretim iyi dersler gündüzcüler. :p

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:konus:

• Beğen
doctorrr

doctorrr