Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

FatoŞ

FatoŞ

Üye
yemeğimi yapıp fırına attım :) açıktım iyice..)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Zıkkım içeceğim...

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
FatoŞ

FatoŞ

Üye
sabah sabah erken iştima yapıldı uyandım ..
sıcak su vardı kupama su doldurdum sıcacık üstüne tarçın üstüne elma Miss İçiyorum şimdi...:)

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
sabah sabah erken iştima yapıldı uyandım ..
sıcak su vardı kupama su doldurdum sıcacık üstüne tarçın üstüne elma Miss İçiyorum şimdi...:)

Afiyet olsun Fatoş:D transkript göndermem lazım afyona. Kampus Ptt kapalı işin yoksa çarşıya git acele ile fabrikaya geç. :banghead::banghead::banghead:

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
FatoŞ

FatoŞ

Üye

Afiyet olsun Fatoş:D transkript göndermem lazım afyona. Kampus Ptt kapalı işin yoksa çarşıya git acele ile fabrikaya geç. :banghead::banghead::banghead:
Bitireli Çok Oldu ama Gel Beraber Olsun Yine Yaparım :)
Oho işin Zorr :)

• Beğen
CABBAR

CABBAR

Üye
  • Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Otobüs Beklemek Zordur :) Gelir ama beklemen gerek :)

CABBAR

CABBAR

Üye
İşim zor üstelik otobüs gelmiyor

Enes

Enes

Üye
Arabanın ön sol tarafına yeşil bi araba sürtmüş cinnetlerdeyim :(

:gun1:
:gun1:

• Beğen
Tepkiler: CABBAR ve OttomaN TigeR
FatoŞ

FatoŞ

Üye
mesaj yollamış deli nerelerdesin diye..Buraya davet ettim Üye Olsun da buradan görüşürük..

~

forumum Geldi aklıma oysa ki Tüm kategorilerini Tek Tek açmıştım .. konularıda üstelik Tam 2 kere saldırdılar.. yine kategoriler ve konuları açtım bıkmadan benden habersiz uçmuş gitmiş :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
En yakin arkadasima telefon kullanmayi ogretemedim. Yaninda tasi telefonunu diyorum yok ya bakmiyor. En azindan "canim sıkıliyor bir seyler yapalim," dedigi zaman tasisa yeter.

FatoŞ

FatoŞ

Üye
dolma ~ sarma yapmaya gidiyorum :)

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Nasıl bir türdür,nasıl bir cinstir nasıl bir klavyedir ve nasıl bir eldir de 100 tane stoktaki ürün 2 dakikada tükeniyor sitede mi yatıp kalkıyorlar diyorum artık
Adam öyle bir azimle gitmiş ki 1200 puanlık dolabı almış,plaket vermek lazım dayıda ki azim'e atom'u bile çözer o uğraşsa
En sonunda zaten gidicem coca-cola'nın camını çerçevesini indiricem binli sayılarda olan menüyü aynı günde bitiriyorlar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:cigara: molası

• Beğen
FatoŞ

FatoŞ

Üye
şiirlerimi bitirdim kulağımda çalınıyor şarkılar..
~
düşünüyorum..:hmmm

• Beğen
Tepkiler: Nextman
doctorrr

doctorrr

Üye
"Cinayeti kör bir kayıkçı gördü!.."

Üst Alt