Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

lyon_69

lyon_69

Üye
:aha:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
"Allah'im biliyorum cok sevdigin bir kulun degilim belki. Dua edecek yuzum bile yok aslinda. Ama sana yalvariyorum. Onlara bundan sonra mutlu bir yasam gosterme. Hepsi her gun canimi al diye sana dua edecek hale gelsinler. Simdi cekmedikleri o vicdan azabini onlara ileride kat kat fazlasiyla cektir. Onlari mahvet Allah'im," diye dua ediyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İyi ki dogdun Busem...

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Yarın ne yapacağımı düşünüyorum

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
vakit aldı başını giddi uykumda geldi telefonu şarja taktım dolmak bitmiyor gidip yatacam
trelefon şarjdayken patlar madlar yangın çıkartır diye korkuyom lanet şey dolsaydı gidip yatacam artık

Uhops

Uhops

Üye
vakit aldı başını giddi uykumda geldi telefonu şarja taktım dolmak bitmiyor gidip yatacam
trelefon şarjdayken patlar madlar yangın çıkartır diye korkuyom lanet şey dolsaydı gidip yatacam artık

:kop: patlamaz merak etme.

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Kafam bomboş

KayraBey

KayraBey

Üye
Eve gidiyorum

Haluk.

Haluk.

Üye
Tatilde hamakta maxicep keyfi

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Az once Walking Dead oyununun 5. Bolumunu bitirdim. Yani oyun bitti. Cok guzel oyundu cidden. Hele sonu o kadar duygusaldi ki yazilar yazip muzik girince aglayasim geldi zor tuttum kendimi. Oynayin, oynattirin...

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Emma-Watson
Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Evet mükemmel bir seri

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Az once Walking Dead oyununun 5. Bolumunu bitirdim. Yani oyun bitti. Cok guzel oyundu cidden. Hele sonu o kadar duygusaldi ki yazilar yazip muzik girince aglayasim geldi zor tuttum kendimi. Oynayin, oynattirin...

Oğuzzzzzzzzz olum xp'de oynayamamıştım cidden iyi mi indiriyorum hemen :aha: İyi hatırlattın ha

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Oğuzzzzzzzzz olum xp'de oynayamamıştım cidden iyi mi indiriyorum hemen :aha: İyi hatırlattın ha

Valla ben cok begendim. :D Hikaye falan saglam. Hatta bir daha oynamayi dusunuyorum. Oyunun sonu ayni olacak ama olaylari azicik da olsa degistirebilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye

Valla ben cok begendim. :D Hikaye falan saglam. Hatta bir daha oynamayi dusunuyorum. Oyunun sonu ayni olacak ama olaylari azicik da olsa degistirebilirim. :)

İnşallah win 7 de de problem çıkarmaz.

:ehe

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Uhops

Uhops

Üye
Şuan wlkin dead indirsem mi diye düşünüyorum :hmmm

• Beğen
Tepkiler: Emma-Watson
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Konu icerigine uygun mesajlar yazınız.Aksi halde mesajlariniz silinecektir.

Tapatalk HD ile yazılmıştır.

Üst Alt