Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
Yaratilanin, yaradan oluşu.

SorgulayanAdam

SorgulayanAdam

Üye
yaratanin parçasi olduğumuz onu yukarıda yerine içimizde aramamız gerektiği

- - - Eklendi - - -

İbadet yerinin beden, cennet ve cehennemin zihin oldugu dusuncesindeyim ayrica kudret helvasi pineal bezinde üretilen salgi oldugu dusuncesindeyim

'Gözünüz tekse bedeniniz ışıkla dolar' (Ajna Cakrasi)(Yaratıcının temsili)

Herşey olduğu gibi cevriliyor kutsal kitaplarda eskiden bilinen herşeyin ustu ortuldu ve yeniden keşfediliyor.

Ayrıca zihinlerimiz fiziksel maddeyi değiştirebilen bir yaratma gücü var, düşüncelerle dünya değişebilir buna en güzel örnek iyi diyelim ki iyi olsun sozudur veya bir şeyi 40 defa soylersen olur sozu

Yaratici aslında zihinsel bir enerji insanlar asırlar içinde evrim geçirdi ama zihinlerimiz yaraticiya ait tanrıya zihinsel açıdan benziyoruz bunun farkına vardigimizda insanlar gerçek sınırlarını öğrenecek bu tabiki cok tehlikeli ama Newton'un da 1676'da dediği gibi 'Bu dünya muazzam bir tahribat vermeden başkalarına anlatılamaz'

Ve dikkatini cektiyse bilim ve din biraraya geliyor zor gibi gözüken birbirine en yakin olandır

bunu ogrenmemiz zaman alacak nasil bir kemanla guzel müzik yapmak zaman alıyorsa bu da cok zamaninizi alacak.

- - - Eklendi - - -

yogilerin gözleri tektir ve onlarin beyni kudret helvasi uretir...

doctorrr

doctorrr

Üye
Bi' beddualık canı olan cücelerin Gandalf'a artistlik yapması paha biçilemez. :çay:

minoo

minoo

Üye
Saçlarımı kızıl yaptım sonunda. Çok yakıştı galibaaa :gul:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
doctorrr

doctorrr

Üye
Hiç yakışmamış. Bi' kere esmere kızıl saç gitmez. Conolara benzemişsin yeminle. Samimi söylüyorum gitmemiş :haha:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
İskenderunu düşünüyorum :allalla:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Düşünmemeyi düşünüyorum :pro:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
mesafelerin canı cehenneme :zzz: :angry: