Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Bir saat kaldı oh be bugünde bitti =)

tempestshine

tempestshine

Üye
MOLOME de geziyorum.Ayrıca kimya dönem ödevimi ve yarınki sınavı düşünüyorum

doctorrr

doctorrr

Üye
Don't worry, be happy... Hay ağzın 5 kavanozu 100 liradan bal yesin Bobby...

Heroata

Heroata

Üye
Off yanlskla bsi ddm ceza puanim dustu :( mutsuzum

__xXx__

__xXx__

Üye
uyku düzenim çok bozuldu ya eskiden okul olsun olmasın 4 5 e kadar takılırdım şimdi 11 dedin mi gözümü açamıyorum şu finaller biran evvel bitmeli

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Neler düşünmüyorum ki :D gamze/ceyda/suzy/güney kore daha neler neler :D :tebessüm:

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Buketimi kimya sinavini veee sabahin köründe uyanıcak olduğumuu

doctorrr

doctorrr

Üye
Bir an önce Fransızca öğrenmem lazım!

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
salih nabiyon essek kadar adamsin lan

doctorrr

doctorrr

Üye
Yatışşşşşş... Hadi öperleeer...

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Artık istanbula ve hayata insankara ayak uydurmaluyim. Hep emrahcik modu olmuyor. Ne zaman güvendiğini birine yada bir müdürüne saf temiz duygularla derdini hayatı gerçekleri anlatinca gün geliyor o iyi yönlerini bir silah olarak kullanıp çukurda olmayan ayaginida çukura koyuyoar. Seninle oynuyorlar. Bir oyuncakmissina. Ve kimseye guvenemez oluyorsun. Hep aynı hatayı yapıyorsun yapmak zorundasin. Çünkü başka gezegenden kimse gelip yardım edemez. Ama şunu unutmuşuz yardım dilerken önce Allahtan isteyip insanları vesile gormekmis. Belki başta burda hata yapmışız. H.z yusuf zindanda krala haber yollarda suçsuz olduğunu söylemek için. Orda Allahtan yardım istediği unutmuş meğerse. Ve o kadar pişman olurki göz yaşı içinde kalır ama farkına erken varır. Ve Allah onu af eder. Lakin zindan çilesi 7 yıl uzatilir.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
evin önünde 1metre kar var onu kürümem lazım ama kar durmuyor ki :angry: boyuma yaklaştı nerdeyse yaa :(

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Oturdum annemle Unutma Beni'yi izliyorum :d: :D

doctorrr

doctorrr

Üye
Yuuuh Bob Marley öldüğünde saçından 350 çeşit böcek çıkmış! :oha: Tübitak'ta yazıyor valla... Bu rasta baya uzun sürede yapılıyormuş, asla ve asla da açılmıyormuş. Anca kesilerek...

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
yarın dersane var :bira:

Üst Alt