__xXx__ Üye valide hanım sömestride gidip kızı isteyelim artık dayanamıcam diyo la sanki ben değilde o evlenecek
___kaptan___ Üye __xXx__' Alıntı: valide hanım sömestride gidip kızı isteyelim artık dayanamıcam diyo la sanki ben değilde o evlenecek Genişletmek için tıkla ... e yani gidin isteyin artıkın
__xXx__' Alıntı: valide hanım sömestride gidip kızı isteyelim artık dayanamıcam diyo la sanki ben değilde o evlenecek Genişletmek için tıkla ... e yani gidin isteyin artıkın
tempestshine Üye Yarından itibaren sınavlarım başlıyor.Yarın Fizik , Cuma Biyoloji ve Coğrafya.Biyoloji test olacak.Sallarsam tutar.Fizik çalıştım.Coğrafya da bir şeyler yapacam artık
Yarından itibaren sınavlarım başlıyor.Yarın Fizik , Cuma Biyoloji ve Coğrafya.Biyoloji test olacak.Sallarsam tutar.Fizik çalıştım.Coğrafya da bir şeyler yapacam artık
__xXx__ Üye ___kaptan___' Alıntı: e yani gidin isteyin artıkın Genişletmek için tıkla ... daha yaşım küçük ama pederden de iyiki yeni araba istedik anneme bi gaz veriyo ki o gaz tüpraşta yok
___kaptan___' Alıntı: e yani gidin isteyin artıkın Genişletmek için tıkla ... daha yaşım küçük ama pederden de iyiki yeni araba istedik anneme bi gaz veriyo ki o gaz tüpraşta yok
doctorrr Üye Fincan da güzelmiş hee yanıyor yanıyor Afiyet olsun efenim Babama çay demliyorum baaya yorgun...
___kaptan___ Üye 5 gündür acımdan ölüyorum ama hiçbişey yiyemiyorum midem kabul etmiyo, uyuyamıyorum 2-3 saatlik uyku anca yani yakında perte çıkıcam ya hadi hayırlısı
5 gündür acımdan ölüyorum ama hiçbişey yiyemiyorum midem kabul etmiyo, uyuyamıyorum 2-3 saatlik uyku anca yani yakında perte çıkıcam ya hadi hayırlısı