Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1
Sponsorlu Bağlantılar
Jrcan1
Üye
Tabletimde oyun oynuyorum.
tempestshine
Üye
okey oynuyorum
nokia_belle
Üye
sıcahhhh
Revengeful
Emekli Yönetici
Birazdan buz gibi havuz keyfi
KayraBey
Üye
Ahmed el acemi dinliyorum
nokia_belle
Üye
Televizyona bakıyorum
tempestshine
Üye
oruç olduğumu unutup dondurma yiyordum ki aklıma geldi
doctorrr
Üye
flash atacam editledim bakalım nasıl
nokia_belle
Üye
Derin düşünceler
tempestshine
Üye
Wolfteam'i tekrar kuruyorum.2 saat sonra kurulum tamamlanacak.Umarım kasmadan oynarım.Geçen sene Ağustos ayında da çok oynuyordum.Hadi bakalım.Ne olacak
BreakerZote
Üye
Call Of Duty MW3 Oynayacam Kurulmasını Bekliyorum
tempestshine
Üye
wolfteam'i kurdum.şimdi oynayacağım.geçen sene ağustos ayında hile yaptığım için 1 yıllık ceza almıştım.umarım bitmiştir
nokia_belle
Üye
tempestshine
Üye
Cezam kalmış.Ama pc oyunu kaldırmıyor.Fazla takılıyor.Olsun ben böyle de oynarım
nokia_belle
Üye
Müzik indirdim onları dinliyorum
jackalmami
Üye
az önce eve geldim dediler ki klozet hakkında ileri geri konuştu bende sinirlendim tabi şarteller attı bir kere hemen soyundum şimdi ağzına s...yorum
tempestshine
Üye
Uzun zamandan beri wolfteam oynuyordum.Ara verdim.Pc çok takılmaya başladı.
Cezzbedici3
Üye
Bazen yanlış anlaşılıyorum bazen kardeşlerimin kalplerini kırıcı şeyler söylüyorum ama onlarda aynısını bana yapıyor.. İnsanlar birbirlerinin ilgi alanlarına özel kişilerine saygı duymuyor.. Ben kimsenin övdüğünü küçük görmezken benim övdüğümle alay edilebiliyor.. Ben kimseye kötü bir söz söylemez iken herkes bunu üstüne alınabiliyor bu çok canımı sıkıyor.
Velhasıl artık ikili tartışmalara asla girmeyeceğim sonu hep üzücü oluyor.. Küslük oluyor.. Ve ben dargınlığı hiç sevmiyorum.. Benim sevdiğimi o sevmiyor onun sevdiğini ben sevmiyorum..Ama ben bunu belli etmezken kırıcı konuşmazken tam tersi karşı taraftan yapılıyor.. Böyle durumlara mahal vermemek için kesin kararım olarak beni ilgilendiren bir konu bile olsa tarafımı belli etmeden kişiliğimi ortaya koymadan resmi bir dille konuşacağım.. İnsanın safını belli etmeden bir yönetici kıvamında mesafeli olması belkide herkes için en iyisi.. Belkide bu şekilde içim daha rahat olacak.. O zaman acaba yazdığım yoruma ters bir cevap veren oldumu diye aklım burada kalmayacak çünkü bileceğim ki ya o konuya yorum yapmamışımdır yaptıysamda dikkat çekmemişimdir.. Bana dokunmayan bin yaşasın bende kimseye dokunmayayım geçinip gidelim...
Elektr0
Üye
face , twitter, müzik , Dh.com ve maxicep geziyozz..
Cezzbedici3
Üye
Cevap vermeye mecbur kaldığım yorumlarım ile yöneticiler ve sevdiğim aktif üyeler tarafından olmadığım biri gibi algılanmak hiç istemeyeceğim bir şey.. Çünkü bazen öyle üyeler oluyorki onunla ancak onun dilinden konuşmak gerekiyor bu da başka biri tarafından basitlik olarak algılanabiliyor.. Birinin benim hakkımda düşünmesini isteyeceğim son şey.. Foruma geri döndüğümde güleryüzlü olmayı ilke edinmiştim..Lakin bazı insanlara gerçekten soğuk davranmak gerekiyor yoksa hemen cıvıtıp kendi seviyelerinde biriyle konuştuklarını sanıp lakayıklaşıyorlar..
O zaman bu üye forumda olmasa burası daha güzel bir yer olacak diye düşünmeye başlıyorum.. Ne kadar o kişilerden uzak durmaya çalışsam sanki beni arayıp buluyormuşçasına heryerde karşıma çıkıyor..
Bundan sonra biraz daha kendim gibi olacağım..