Evim Şahane yine şahaneler yarattı :hmmm Evet :aha:
FatoŞ Üye Evim Şahane Diyince Aklıma Şirine Geliyor Bir ara Başvuru formundan bahsediyordu Ne oldu acep
FatoŞ Üye Valla Bende Düşünüyordum anneme dedim olumlu baktı da Bakalım artık Üşenme Senide izleyelim Şirine Tvde
Valla Bende Düşünüyordum anneme dedim olumlu baktı da Bakalım artık Üşenme Senide izleyelim Şirine Tvde
FatoŞ Üye evet öyle oluyor düşünmekten korkuyor insan gülüp geçiyorum yanlış olduğunda konuşturuyor bir anda kendini aşağıda buluyorlar
evet öyle oluyor düşünmekten korkuyor insan gülüp geçiyorum yanlış olduğunda konuşturuyor bir anda kendini aşağıda buluyorlar
Revengeful Emekli Yönetici Charlie Chaplin izliyorum. ---------- Eklendi @ 18:57:25 ---------- Yazıldı @ 17:09:13 ---------- Bu benim olaydı iyidi diyorum kendi kendime
Charlie Chaplin izliyorum. ---------- Eklendi @ 18:57:25 ---------- Yazıldı @ 17:09:13 ---------- Bu benim olaydı iyidi diyorum kendi kendime
__xXx__ Üye elimdeki telefonlari ve tabletimi satip iPhone almayi dusunuyorum ama bi yandanda icim aciyo o fiyata Ben sahin alip binerim diye
elimdeki telefonlari ve tabletimi satip iPhone almayi dusunuyorum ama bi yandanda icim aciyo o fiyata Ben sahin alip binerim diye