Şu anda ne düşünüyorsun yada ne yapıyorsun v1

Sponsorlu Bağlantılar

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
heleşükür beklenen gün ekim 12 geldi :eller:

pelın_

dışarıya çıkmayı düşünüyodum ama
esra gelmemiş:)

• Beğen
Tepkiler: vapur dumanı
__xXx__

__xXx__

Üye
akşam ki maçı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

heh iyi:)
sarma yıyorumm

__xXx__

__xXx__

Üye
heh iyi:)sarma yıyorumm
afiyet olsun benim yerimede ye diyeceğim öyle 3 5 tekle doymam yarın tencereden fazla yemen lazım bu durumda da yemek komasına girmenden korkuyorum onun için sana kıyamam boşver benim yerime yeme yine saçmaladım farkındayım size iyi günler

• Beğen
Şizofren_

Şizofren_

Üye
Kendimle konuşuyom ama cevap alamıyorum. İçimdeki beni bulamıyorum. Bazen çok ciddi ciddi düşünüyorum ben acaba psikolojik rahatsızmıyım. Hiç bir zaman tek bir duygu yok içimde herzaman onun zıddıda var. Ama bugün yok bugün sustu sanki o

----------Eklendi @ 17:04:03 ---------- Yazıldı @ 16:26:15 ----------

Sanırım katil olucam. Ama ciddi ciddi öldürmeyi düşünüyorum şuanda hemde kanımdan birini. İnsan okadar çileden çıkar yada canileşirmi evet olabiliyormuş. Cinnet sanırım böle bişey.

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
katılıyorum.bende ilk defa geçen birini öldürmeyi düşündüm..Hatta plan bile kurdum ama olmuyor işte..Herşey öyle amerikan filmlerindekine benzemiyor..

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
evime su faturası kesmeye gelen adama faturayı görünce küfür ettim dedim arkamdan konuşuyomuş sanırım birdaha evime fatura kesmeye geldiğinde karşılaşırsam kesin kapışıcaz bacağına koluna emanet takıcam büyük ihtimal bunu istemiyorum ama beni mecbur bırakırsa yapıcam

----------Eklendi @ 21:03:52 ---------- Yazıldı @ 21:02:59 ----------

çünkü 120 kiloluk bir devle yumruk yumruğa pek şansım olmaz :hmmm

• Beğen
vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
boş boş konulara bakıyorum :(

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ama yok yok bunuda yapamam hayatım biter offff bi çıkış yoluuu :hmmm

----------Eklendi @ 21:09:57 ---------- Yazıldı @ 21:09:06 ----------

alttan alırım özür dilerim en kolay şekilde çözerim ama bunuda kendime yediremem ..

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
neyzen teyfik in şiirlerini çok severim.acaba burda paylaşsam mı diye düşünüyorum :ehe

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Bekledim de gelmedi...

• Beğen

pelın_

burdamıki acaba

Şizofren_

Şizofren_

Üye
Hala "yok ki"

vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
arasammı?

• Beğen

pelın_

Ara derim sana ihtiyacı var

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
ben çok iyi biriyim ama neden hep böyle tipler beni buluyor ve beni olmadığım biri gibi düşünmeye sevk ediyor anlamıyorum gidin kendiniz gibilerle uğraşın birader bana dokunmayan yılan bin yaşasın allah alaaaah :s

• Beğen

pelın_

noldukı acaba çok merakettim

Üst Alt