Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Mert

Mert

Üye
oda arkadaşım uyuyor, ışığı açmıyorum. zaten karanlık bi pazar olan bugün daha da karanlık geçiyor. bir de sen geliyorsun aklıma iyice berbat bi hal alıyorum

jotem173

jotem173

Üye
Underground years 1998 -2001 vol2 yi bekliyorum çıksın diye :)

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Sigara içiyorum. Annemi alışverişe götürmeye ikna etme çabalarım devam etse de annem temizlik konusunda üstüme geliyor
:sos

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___
0MG90

0MG90

Üye
Haftaya bugün umarım rahat olabilirim

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tabi ki gelmedi bugün. Hal hatır sormaktan, selam vermekten öteye gidemez zaten. Hiç mi özlemedi acaba eski dostluğumuzu. Çevresindekilerden kazık yediğinde anlayacak Ankara'da güvenebileceği bir tek ben varım. Buna rağmmen haketmiyorum böyle bir tavrı.
Hayat zor, akşamlar yine boş. İçip kafayı bulmalıyım yine...

KayraBey

KayraBey

Üye
Allah bir kardeşime hidayet nasip etsin. Bu konuya her girdiğim de bu duayı düşünüyorum..

The Pancar

The Pancar

Üye
Beni yemek istiyorlar

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sanat tarihi için sunum hazırlıyorum, yorgunum, uykum var, sigaram yok, sen yoksun, sanki hayat yok, yine içinden çıkılmaz bir hal aldım....

jotem173

jotem173

Üye
Şarj bitiyor sss

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
İşe gidiyom :zzz:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Guaj boyadan nefret ediyorum. :zzz:

• Beğen
Tepkiler: Nextman
doctorrr

doctorrr

Üye
Burda noluyo boyle yav :(

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: 0MG90
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ödevi yine son güne bıraktım anasını satayım ya. Nasıl yetiştireceğim, bilmiyorum. :(

jotem173

jotem173

Üye
kalp atışlarım 7-8 b ve p ve m

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:pc: önümde iki adet laptop format bekliyor... :zzz:

jotem173

jotem173

Üye
Millet 2 saat sonra açık olun konu buldum muhabbet ederiz gececiler diye

0MG90

0MG90

Üye
Pazar günü gelmese olur mu acaba?

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Paza günü mis gibi bir uyku çekeceğim. Şöyle 12-1'e kadar uyuyacağım. Ben geçen sene sınavdayken mışıl mışıl uyuyp da bu sene sınava gireceklerlere inat hayvan gibi uyuyacağım. :seytan:

Bu arada şimdiden sınavda başarılar... :tebessüm:

exp_l0it

exp_l0it

Üye
Paza günü mis gibi bir uyku çekeceğim. Şöyle 12-1'e kadar uyuyacağım. Ben geçen sene sınavdayken mışıl mışıl uyuyp da bu sene sınava gireceklerlere inat hayvan gibi uyuyacağım. :seytan:

Bu arada şimdiden sınavda başarılar... :tebessüm:
saol.
bu pazar ygs var ben nette takılıyorum. hiç bi ... yapamicam sınavda. lys müfredatının yarısı yok büyük ihtimal o da aynı geçecek :agla2::ah:bangin::agla:vur:s:allalla::bye::ah:bilmm

Üst Alt