Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Tesla0

Tesla0

Üye
Bugün benim doğum günüm [emoji320] [emoji323]

0MG90

0MG90

Üye
Yine denemeye gidiyorum
Two and A Half Men'in final bölümü iniyor somuru:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kart olsada spotify premium alsam.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Her gece gibi bu gece de efkarlıyım... Bu gece de votkayla kafayı bulalım bakalım...

98farom98

98farom98

Üye
canım sıkılıyor

bilalbilik

bilalbilik

Üye
elimde telefon ygs ve lys sınavlarını düşünüyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kahvaltı için biraz geç oldu sanırım?..

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fifa beni çıldırtacak 3-3 son 10 dakikada 5 tane direk nedir!!!

98farom98

98farom98

Üye
:pc::nargile:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu sony headsetler amma kayıyor!

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Babam telefonu istiyo telefon brick oldu hay

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:pc: pazartesi hazırlığı :zzz:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kitap okuyordum su içmeye gittim şimdi .
Askerleride tebrik ettim cidden :türkiye1:
Tarayıcıda maxicep jet hızında ama tapatalkta çoook yavaş..

98farom98

98farom98

Üye
:pc:

YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
Kafamda bin bir türlü Haylazlık var :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
İçmek için çok sebep var...

KayraBey

KayraBey

Üye
Hastanede bekliyoruz

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Telefonumu servise verince mecburen eski telefonuma döndüm. Eski fotoğrafları kurcaladım. Çoğunluğu çizdiğim resimler, karikatürler, masumca ve güzel hayaller kokuyor. Hayalleri olan, mutlu bir insanmışım bir zamanlar. Şimdi ise ne karikatür kaldı, ne resimler kaldı ne de hayaller... Aşk acısı da eklenince üstüne içimde büyük bir boşluk oluşmuş. Yerine ise boşluğu içki ve sigarayla doldurmaya çalışan, en güzel zamanlarını b.k eden bir Oğuzhan gelmiş... Ne yapmalı, ne etmeli, bilmiyorum. Eskisi kadar komik olamıyorum ki karikatür çizeyim. Uzun zamandır çizmiyorum ki güzel resim çizeyim. O kadar aşığım ki gece evinde kaldığım içki içtiğimiz kızla aramızda hiçbir şey yaşanmıyor. Kaybettiklerim yaşama sevincimi, isteklerimi, heyecanlarımı aldı. Belki bir psikoloğa gitmeliyim, bilmiyorum. Çok doluyum... Ankara'yla bambaşka bir insan oldum ben. Çöktüm, mahvoldum. Belki de şımarıklık yapıyorum. Hayalleri, umutları olan Fırat'lar, Özgecan'lar toprağın altındayken ben yaşadığım için şükretmesini bilemiyorum da kendime zarar verecek her şeyi yapıyorum. Hatamın farkındayım ama bunu çözecek gücü bulamıyorum kendimde.
Sanırım şu anda sadece uyumak istiyorum. Yıllarca, hiç uyanmadan...

Bazı filmler vardır bitince üzülürsünüz. Unutmak istersiniz o filmi. Çünkü tekrar izleyip aynı hazzı baştan yaşamak istersiniz. Az önce öyle bir film izledim. Unutamayacağımı biliyorum. Bu yüzden aynı zevki vermeyeceğini de biliyorum. Ama şunu da biliyorum ki tekrar izlediğimde alacağım haz hala paha biçilemez.

Yönetici tarafından düzenlendi:
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Resim çizmeyi özlemişim. Kafamı dağıttım, iyi oldu.

Üst Alt