Benim ilk aldığım sigara bile parliament idi.. Adam kaçak alıyorAnkara'da kaçak Marlboro almayın. Yanarım yanarım verdiğim paraya yanarım...
Zaten içmiyorum artık ,saçmalık 
Marlboro ile başladım, Marlboro ile devam ediyorum. Ama böyle leş bir sigara olamaz ya. Kaçak maçak batırmışlar. Aslında kaçakları içsem sigarayı bırakırım.Benim ilk aldığım sigara bile parliament idi.. Adam kaçak alıyorZaten içmiyorum artık ,saçmalık
Saçımın kabarışını izliyorum (yeni yıkandı)
Bu tasarı geometri dersi sevmeye başladım. Valla ödev yaparken zevk alıyorum. 
Millet 2 ye ayrıldı saçlarım konusunda. Kısa daha iyidi diyen de var uzun daha iyi diyen de. Ama bir tanesi uzunken ekstem yakışıklıydın diyende5 aylık saçları kestirdim iyi oldu gibi
Sanki 5 aylık çok uzunmuş gibi -.-Aynen benim de 2 ders iptal oldu.Ödev yapacağım diye sabahladım. Okula bir gittim, bugün hoca gelmeyecekmiş. Kendimi çollere veresim var.
Milletin kız bulmam konusunda güveni benden daha fazla
Her kıza karşı çok rahatım normalde ama sevdiğim kız olunca susup kalıyorum -.- Eskiden böyle değildi. Hep sevdiğim son kızın beni kardeşi olarak eklemesi yüzünden oldu var ya 
Sevdiğim gız banaaaaağ ağğğbi deeeyinnnce...Millet 2 ye ayrıldı saçlarım konusunda. Kısa daha iyidi diyen de var uzun daha iyi diyen de. Ama bir tanesi uzunken ekstem yakışıklıydın diyendeSanki 5 aylık çok uzunmuş gibi -.-
Aynen benim de 2 ders iptal oldu.
Bugün kızlardan biri sevgilim olup olmadığını sordum yok dedim. Neden yok, uğraşmıyor musun falan sorular sormaya başladı. Geçen sene de bir kız neden yok diye sormuştu durduk yere.. Eşcinsel damgası yiyecem bu gidişte. Keşke aradığım kızı bulamadım daha falan deseydim.
Arkadaşlarla otururken bunu anlattım onlar da neden bulmuyorsun, sürekli kızlarla oturuyorsun kantinde, tipin de gayet iyi falan dediler. Bendeki sorun ne lan !Milletin kız bulmam konusunda güveni benden daha fazla
Her kıza karşı çok rahatım normalde ama sevdiğim kız olunca susup kalıyorum -.- Eskiden böylede değil. Hep sevdiğim son kızın beni kardeşi olarak eklemesi yüzünden oldu var ya
![]()
Kıza istersen olur deseydin şu anda bir sevgilin vardı.