Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ankara'da kaçak Marlboro almayın. Yanarım yanarım verdiğim paraya yanarım...

Revengeful

Emekli Yönetici
Ankara'da kaçak Marlboro almayın. Yanarım yanarım verdiğim paraya yanarım...
Benim ilk aldığım sigara bile parliament idi.. Adam kaçak alıyor :d: Zaten içmiyorum artık ,saçmalık :ehe

Saçımın kabarışını izliyorum (yeni yıkandı)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___ ve Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Benim ilk aldığım sigara bile parliament idi.. Adam kaçak alıyor :d: Zaten içmiyorum artık ,saçmalık :ehe

Saçımın kabarışını izliyorum (yeni yıkandı)
Marlboro ile başladım, Marlboro ile devam ediyorum. Ama böyle leş bir sigara olamaz ya. Kaçak maçak batırmışlar. Aslında kaçakları içsem sigarayı bırakırım. :DBu tasarı geometri dersi sevmeye başladım. Valla ödev yaparken zevk alıyorum. :D

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
mis gibi :kahve: :) içiyoruz

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
hastanede yatmakta :zzz:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ödev yüzünden sabahlamak zorunda kaldım. :zzz:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:kahve: :pc:

KayraBey

KayraBey

Üye
Eve uyumaya gidiyorum

• Beğen
Tepkiler: Nextman
SHS

SHS

Üye
Hastayı yatırdım çekim yapıyorum

Revengeful

Emekli Yönetici
5 aylık saçları kestirdim iyi oldu gibi

çaminci

çaminci

Üye
Fm 14 :cool:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ödev yapacağım diye sabahladım. Okula bir gittim, bugün hoca gelmeyecekmiş. Kendimi çollere veresim var.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
___kaptan___

___kaptan___

Üye
NFS rivals nasıl bi oyundur diye indirdim kurdum resmen oyundan soğudum be o nasıl bi kasılmaydı öyle yaaa lanet olsun içimdeki motor sporları sevgisine :angry:

Revengeful

Emekli Yönetici
5 aylık saçları kestirdim iyi oldu gibi
Millet 2 ye ayrıldı saçlarım konusunda. Kısa daha iyidi diyen de var uzun daha iyi diyen de. Ama bir tanesi uzunken ekstem yakışıklıydın diyende :d: Sanki 5 aylık çok uzunmuş gibi -.-
Ödev yapacağım diye sabahladım. Okula bir gittim, bugün hoca gelmeyecekmiş. Kendimi çollere veresim var.
Aynen benim de 2 ders iptal oldu.

Bugün kızlardan biri sevgilim olup olmadığını sordu yok dedim. Neden yok, uğraşmıyor musun falan sorular sormaya başladı. Geçen sene de bir kız neden yok diye sormuştu durduk yere.. Eşcinsel damgası yiyecem bu gidişte. Keşke aradığım kızı bulamadım daha falan deseydim.

Arkadaşlarla otururken bunu anlattım onlar da neden bulmuyorsun, sürekli kızlarla oturuyorsun kantinde, tipin de gayet iyi falan dediler. Bendeki sorun ne lan ! :D Milletin kız bulmam konusunda güveni benden daha fazla :D Her kıza karşı çok rahatım normalde ama sevdiğim kız olunca susup kalıyorum -.- Eskiden böyle değildi. Hep sevdiğim son kızın beni kardeşi olarak eklemesi yüzünden oldu var ya :D

Son düzenleme:
___kaptan___

___kaptan___

Üye
boş boş takılıyorum ne yapayım :bilmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Millet 2 ye ayrıldı saçlarım konusunda. Kısa daha iyidi diyen de var uzun daha iyi diyen de. Ama bir tanesi uzunken ekstem yakışıklıydın diyende :d: Sanki 5 aylık çok uzunmuş gibi -.-

Aynen benim de 2 ders iptal oldu.

Bugün kızlardan biri sevgilim olup olmadığını sordum yok dedim. Neden yok, uğraşmıyor musun falan sorular sormaya başladı. Geçen sene de bir kız neden yok diye sormuştu durduk yere.. Eşcinsel damgası yiyecem bu gidişte. Keşke aradığım kızı bulamadım daha falan deseydim.

Arkadaşlarla otururken bunu anlattım onlar da neden bulmuyorsun, sürekli kızlarla oturuyorsun kantinde, tipin de gayet iyi falan dediler. Bendeki sorun ne lan ! :D Milletin kız bulmam konusunda güveni benden daha fazla :D Her kıza karşı çok rahatım normalde ama sevdiğim kız olunca susup kalıyorum -.- Eskiden böylede değil. Hep sevdiğim son kızın beni kardeşi olarak eklemesi yüzünden oldu var ya :D
Sevdiğim gız banaaaaağ ağğğbi deeeyinnnce... :D Kıza istersen olur deseydin şu anda bir sevgilin vardı. :D

0MG90

0MG90

Üye
Çevirmenlik parayla yapılmalı artık, 4 gün oldu

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yorgunluk :(

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
yatis