Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Tercih yapacaklara duyurulur. Ösym tercih kılavuzunda yeni açılacak gibi gösterilen bölümler varsa bir araştırın. Çünkü kılavuzda Anadolu Üniversitesi'nin İnşaat, Endüstri ve Kimya Mühendisliği bölümleri yeni açılmış gibi gösterildiği halde yıllardır mezun veren bölümler. İyice araştırın, sonra benim gibi dumura uğramayın.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
:kahve::pc:

Mert

Mert

Üye
Neredeyse tüm mesajlaşmayı kopyalayıp grupta seri olarak gönderip telefonları kitleyip sonra gruptan ayrılan arkadaşın kafasından istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
doctorrr

doctorrr

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
abilerin keyifler gıcır

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
COD:MW3'yi indiriyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Uydu cihazını ikinci kez güncelliyorum bidaha çöksün bir kova su dökcem içine :zzz:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__
Mert

Mert

Üye
Bütün kozlar benim elimdeyken neyin artistliği lan bu, kalırsın öyle dımdızlak :D

Enes

Enes

Üye
Deprem hisseden tek ben miyim acaba

• Beğen
Tepkiler: Dede
FatoŞ

FatoŞ

Üye
Dedeme Saygılarlaa Özledim Yahuu :)
Bide Diğer Dostlarımı ve De Hidayet Abimi Vesselam..
~

Yazılacak Kelamlar İçinde öylesine Düşünürken Ne Kadar Özlediğini Hatırlıyordu Genç Kız..
Ayrılık Denen Yahut Elde Olmadan giremişin sebebi yoktu aslında aslında vardı insanlar yahut Bir adım dahi çok gören onca yürek..
Bir yazı yazılmak isteniyordu ta şu dakiklarda yazılıyordu yazmak ne ki duygular avaz olup çağlıyordu..
Düşülüyordu yarınlara umutla uyanamıyordu Ve Artık yazamıyorduu ( Şuanda içimden geldii )

• Beğen
Tepkiler: __xXx__, ___kaptan___ ve Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Dedeme Saygılarlaa Özledim Yahuu :)
Bide Diğer Dostlarımı ve De Hidayet Abimi Vesselam..
~

Yazılacak Kelamlar İçinde öylesine Düşünürken Ne Kadar Özlediğini Hatırlıyordu Genç Kız..
Ayrılık Denen Yahut Elde Olmadan giremişin sebebi yoktu aslında aslında vardı insanlar yahut Bir adım dahi çok gören onca yürek..
Bir yazı yazılmak isteniyordu ta şu dakiklarda yazılıyordu yazmak ne ki duygular avaz olup çağlıyordu..
Düşülüyordu yarınlara umutla uyanamıyordu Ve Artık yazamıyorduu ( Şuanda içimden geldii )
Birden bire böyle şeyler nasıl yazılır onu düşünüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: FatoŞ
The SLayeR

The SLayeR

Üye
Kpss yi dsunup bide neden test cozmedgimi dsnuyorum

___kaptan___

___kaptan___

Üye
şu anda ne düşünüyorsun sorusuna verebileceğim onlarca cevabı düşünüyorum :bilmm

Invoke

Invoke

Üye
Bu kadar düşünmeyin

Mert

Mert

Üye
Ne güzel ekşi'yi okuyup zaman geçiriyordum, sağolsunlar onun da içine etmişler.

__xXx__

__xXx__

Üye
Sen o kadar mühendislik oku abd ye git yüksek lisansa başla sonra baban desin ki oğlum nasılsa dünya kadar mal var gir kpssye atan oturduğun yerden maaşını al sana malını da vereyim geberene kadar yeter hatta çocuğun torunun bile faydalanır bu adam neyin kafasında arkadaş dedim o kadar Küba dan aldığın puroları içme sende kafa yapıyor diye

• Beğen
Tepkiler: 0MG90 ve ___kaptan___
doctorrr

doctorrr

Üye
Baban haklıymış kardeşimUlan hayvan gibi puan yaptık ne varsa tutuyor bi şu valide hanımı ikna edemedik...

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Kan verdim biraz baş ağrısı :zong: var ama huzur verici bir duygu:türkiye1: :polis:

• Beğen
Tepkiler: __xXx__ ve ___kaptan___
___kaptan___

___kaptan___

Üye
Note 3 mü Nokia lumia 1520 mi acaba diye düşünüyorum :eller:

• Beğen
Tepkiler: Nextman ve Dede

Üst Alt