Şu anda ne düşünüyorsun ya da ne yapıyorsun?

Sponsorlu Bağlantılar

0MG90

0MG90

Üye
İnsanlar gerçek yüzlerini çok çabuk belli ediyor...Beyaz Show izliyorum, Yalın iyi performans sergiledi ve Burcu Güneş :)

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Televizyon izliyorum...

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ekşi'de "Mehmet Erdem" entrylerini okurken ruh ikizimi buldum. Her entrysi benimle aynı düşüncede... Yaş farkını umursamayıp tanışasım var. :eller:

0MG90

0MG90

Üye
Yalova da neden bu kadar Arap turist var diye düşünüyorum... ve Rus.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
3. Friends tekrarim hayirli, ugurlu olsun. Su ana kadar off baydi artik demedigime gore 3. kez zevle izleyebilecegim sanirim. Hala gulduruyor...

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Halen bekliyorum

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Düğün harikaydı yalnız ölüyorum yorgunluktan. Eve gelir gelmez uyudum. Şimdi uyanıp yemek yedim yattım yeniden. Heryerim ağrıyo :(

codblackops2

codblackops2

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Bir an önce 23'ü olsa da bir güzel kafaları çekip tüm stresimizi atsak...Güzel bir puro deneyesim var. İyi bir marka bilen mesaj gönderirse çok minettar kalırım.

• Beğen
Tepkiler: Mert
__xXx__

__xXx__

Üye
Ya arkadas memlekete dinlenmeye geldik tatile peder bey çıktı iş başında yine ben la nefes alacak vaktim yok allahtan arabayi aldım elinden
Bir an önce 23'ü olsa da bir güzel kafaları çekip tüm stresimizi atsak...Güzel bir puro deneyesim var. İyi bir marka bilen mesaj gönderirse çok minettar kalırım.
Double corona öneririm ama biraz tuzlu tanesi 10 dolardan başlıyor iyilerinin

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Ya arkadas memlekete dinlenmeye geldik tatile peder bey çıktı iş başında yine ben la nefes alacak vaktim yok allahtan arabayi aldım elinden
Double corona öneririm ama biraz tuzlu tanesi 10 dolardan başlıyor iyilerinin
Tobacco shoplarda bulamam sanirim. Kervana gidecegim mecburen. :D
Tesekkurler Arda abi. :)

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Yarın Beceri eğitim sınavım var ama çalışamıyorum çalışsamda anlamıyorum geçemessemde diploma alamıyorum üniverste hayal oluyo ne yapacagımı bilmiyorum :duvar2::!!!::sır::cnfsd:

Bessonnitsa

Bessonnitsa

Üye
Son bekleyişim hüsranla sonuçlandı. Yeniden bekleyişe geçmek için hazırlık yapıyorum ...

0MG90

0MG90

Üye
Sosyoloji hocası hangi kafayla beni bıraktı diye düşünüyorum...

__xXx__

__xXx__

Üye
O post: 7069227' Alıntı:
Tobacco shoplarda bulamam sanirim. Kervana gidecegim mecburen. :D
Tesekkurler Arda abi. :)
Oralardan alacagin puro bogazini yakarTobacco shoplar oyle cok kaliteli puro satmiyor bildiğim kadarıyla iyi bir puroyu turkiyede internetten bulursun

0MG90

0MG90

Üye
EA E3 şovunu izliyorum

minoo

minoo

Üye
    Konu Sahibi
Metin Kemal Kahraman dinliyorum. Kahve bi de.

Üst Alt