Sahile mi aktın yine?Yalova da neden bu kadar Arap turist var diye düşünüyorum... ve Rus.

Çok sakindi , huzur buldum vallaÇarşamba'dan beri altyazı bekliyordum sonunda yani...Sahile mi aktın yine?![]()
Düğün dedigin pazar gunu olurDüğün harikaydı yalnız ölüyorum yorgunluktan. Eve gelir gelmez uyudum. Şimdi uyanıp yemek yedim yattım yeniden. Heryerim ağrıyo![]()

Double corona öneririm ama biraz tuzlu tanesi 10 dolardan başlıyor iyilerininBir an önce 23'ü olsa da bir güzel kafaları çekip tüm stresimizi atsak...Güzel bir puro deneyesim var. İyi bir marka bilen mesaj gönderirse çok minettar kalırım.
Tobacco shoplarda bulamam sanirim. Kervana gidecegim mecburen.Ya arkadas memlekete dinlenmeye geldik tatile peder bey çıktı iş başında yine ben la nefes alacak vaktim yok allahtan arabayi aldım elinden
Double corona öneririm ama biraz tuzlu tanesi 10 dolardan başlıyor iyilerinin

Oralardan alacagin puro bogazini yakarTobacco shoplar oyle cok kaliteli puro satmiyor bildiğim kadarıyla iyi bir puroyu turkiyede internetten bulursunO post: 7069227' Alıntı:Tobacco shoplarda bulamam sanirim. Kervana gidecegim mecburen.
Tesekkurler Arda abi.![]()