Ya arkadaş.. Tinder adlı uygulama Avrupa'da çok iyi iş görüyor. Ama Türkiye'de, özellikle Angara'da, eskortların tekeline girmiş. Yurtdışında kullandığım zamanlarda baya arkadaş edinmiştim. Gerçek hayatta buluşup bol bol takılmıştık. Hala görüşüyorum hepsiyle. Ama Türkiye'de aşırı egolu kızlar, eskortlar ve fakeler tarafından kullanılan bir program oluvermiş
Ya arkadaş.. Tinder adlı uygulama Avrupa'da çok iyi iş görüyor. Ama Türkiye'de, özellikle Angara'da, eskortların tekeline girmiş. Yurtdışında kullandığım zamanlarda baya arkadaş edinmiştim. Gerçek hayatta buluşup bol bol takılmıştık. Hala görüşüyorum hepsiyle. Ama Türkiye'de aşırı egolu kızlar, eskortlar ve fakeler tarafından kullanılan bir program oluvermiş
Bir bölüm başkanı bu kadar beyinsiz olabilir ya... Hadi biz şanslıyız en baba tasarım hocalarının birinden ders aldık. Peki 1. sınıf bebelerin günahı ne? Şimdi hoca aşırı kaliteli yalan yok. Ama temel tasarım nedir bilmiyor ki. Belli başlı ilkeri olan temel tasarım dersine bu ilkelerden ayrı bir şekilde ders işleyen hocayı getirterek dersin içine etti bölüm başkanı beyefendimiz. Benim işime geliyor hocanın deneyimleri ama ben asıl eğitimi aldığım için bir daha aynı şeyleri yapmama gerek yok. Yeni yetmelerin ise hiçbir şeyden haberleri yok. Yazık...