___kaptan___
Üye
valla orasını bilemiyorum ama sorun olmaz herhaldeBen ama 5 güne pc den indiricem şidmi key verilirse daha indiremezmiyim ?
İmza Attın mı AKK için ana konu DH forumda var.ttnet allah belanı versin babama da teessüf ederim süperonlinedan neden yine ttnet e döndü ki ulan kaç gün oldu hala internetteki sıkıntıyı giderecekler telefonu pcye bağlamaktan şarj diye bişi kalmadı
ne imzası?İmza Attın mı AKK için ana konu DH forumda var.
ttnet allah belanı versin babama da teessüf ederim süperonlinedan neden yine ttnet e döndü ki ulan kaç gün oldu hala internetteki sıkıntıyı giderecekler telefonu pcye bağlamaktan şarj diye bişi kalmadı
ne imzası?
eyvallah atarım hemenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende 2 gb varda evde durduğum için çok kullanmıyorum tatildeİnternet paketinin bitmesine son 3 günbye:
Bu güzel birşey bence tekrardan x gb başlayacak [emoji1]İnternet paketinin bitmesine son 3 günbye:
işte bana ne 1 ne de 2 gb yetmiyoBende 2 gb varda evde durduğum için çok kullanmıyorum tatilde:kop2
acaba başlayacak mı bi de o varBu güzel birşey bence tekrardan x gb başlayacak [emoji1]
o hızı bende istiyorumABV ttnet
Beterin beteri varo hızı bende istiyorum96kbps 'ın canı cehenneme
Beterin beteri var30mgbts kullanan adamlar var bu memlekette ben 16 dan 4'e düşüyorum :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?