babafre23
Üye
o kadar param yokNote2 al

tesekkur ederim s3 hakkinda beni aydinlattinizs3ü cikar kesinlikle yani verdigin parayami yanarsin telefonun kasmasinami yanarsin sarjinin hemen bitmesinemi yanarsin ona bile bi cevabim yok samsung alacaksan en az note3 alacaksin bende s3 var ve HIC kimseye tavsiye etmiyorum insanlik icin daha fazla kullanmayin su telefonudan yav rezil bise nerden tutsan elinde patlar tabi turkiyede satılmayan versiyon i9305 den alacaksaniz ona bise diyemem
tesekkurler onerinizi dikkate alacagimkesinlikle lg g2 mini almanı tavsiye ederim. çünkü lg görüp görebileceğin en prestijli en hızlı ve en zarif android akıllı telefonlarından biri. aynı zamanda gerek maddi olsun gerekse özellik bakımından olsun hiçbir şekilde seni yolda bırakmayacaktır.
Kardeş g2 mini alacağına, g3 beat al yada direk g3 16 gb al daha iyi![]()
g2 mini şu anda 700 ve 800 arası satılıyor, g3 beat ise 780 ve 850 civarı, ben o yüzden böyle yazdım, çoğu yerde g2 mini tükendi yazıyor, şu anda bence alınacak bir cihaz değil, hem güncelleme sıkıntısı ve donanım yeterliliği göz önüne alırsan telefon g3 beat ve diğer cihazlara göre geride.Arkadaş maddi durumuna göre seçenek sunmuş sanırım.
g2 mini şu anda 700 ve 800 arası satılıyor, g3 beat ise 780 ve 850 civarı, ben o yüzden böyle yazdım, çoğu yerde g2 mini tükendi yazıyor, şu anda bence alınacak bir cihaz değil, hem güncelleme sıkıntısı ve donanım yeterliliği göz önüne alırsan telefon g3 beat ve diğer cihazlara göre geride.
g3 beat in 2.elleri cok pahali benim butcem en fazla 400 -430 arasig2 mini şu anda 700 ve 800 arası satılıyor, g3 beat ise 780 ve 850 civarı, ben o yüzden böyle yazdım, çoğu yerde g2 mini tükendi yazıyor, şu anda bence alınacak bir cihaz değil, hem güncelleme sıkıntısı ve donanım yeterliliği göz önüne alırsan telefon g3 beat ve diğer cihazlara göre geride.
g3 beat in 2.elleri cok pahali benim butcem en fazla 400 -430 arasi
Kardeş mesajında ikinci el diye belirtmemişsin, o dediğin fiyata sadece g2 mini alınır, başka diyecek bir şeyim yok.g3 beat in 2.elleri cok pahali benim butcem en fazla 400 -430 arasi