Telefon Tavsiyesi şu 3 telefon arasinda kaldim lutfen yardim edin

Sponsorlu Bağlantılar

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
şu 3 telefon arasinda kaldim lutfen yardim edin
sa.
su uc cihaz arasinda kaldim sizce hangisini alayim
ama bir iki kriterim var
cok ve cabuk isinmayacak
nazik cabuk bozulan olmayacak
cihazlar sunlar
lg g2 mini
casper via v5
samsung s3(sifir)
onerilerinizi bekliyorum
eyvallah

emin054

Üye
lg g2

H0lligan

Üye
s3ü cikar kesinlikle yani verdigin parayami yanarsin telefonun kasmasinami yanarsin sarjinin hemen bitmesinemi yanarsin ona bile bi cevabim yok samsung alacaksan en az note3 alacaksin bende s3 var ve HIC kimseye tavsiye etmiyorum insanlik icin daha fazla kullanmayin su telefonudan yav rezil bise nerden tutsan elinde patlar tabi turkiyede satılmayan versiyon i9305 den alacaksaniz ona bise diyemem

MaxipmaN

Üye
Note2 al

miltonfrode

miltonfrode

Üye
kesinlikle lg g2 mini almanı tavsiye ederim. çünkü lg görüp görebileceğin en prestijli en hızlı ve en zarif android akıllı telefonlarından biri. aynı zamanda gerek maddi olsun gerekse özellik bakımından olsun hiçbir şekilde seni yolda bırakmayacaktır.

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim cevaplar icin anladigim kadariyla s3 kotu
onu cikariyorum
g2 mini ve via v5 kaldi
o kadar param yok
zamaninda cok pesinden kosmuslugum vardir ama:)
s3ü cikar kesinlikle yani verdigin parayami yanarsin telefonun kasmasinami yanarsin sarjinin hemen bitmesinemi yanarsin ona bile bi cevabim yok samsung alacaksan en az note3 alacaksin bende s3 var ve HIC kimseye tavsiye etmiyorum insanlik icin daha fazla kullanmayin su telefonudan yav rezil bise nerden tutsan elinde patlar tabi turkiyede satılmayan versiyon i9305 den alacaksaniz ona bise diyemem
tesekkur ederim s3 hakkinda beni aydinlattiniz
kesinlikle lg g2 mini almanı tavsiye ederim. çünkü lg görüp görebileceğin en prestijli en hızlı ve en zarif android akıllı telefonlarından biri. aynı zamanda gerek maddi olsun gerekse özellik bakımından olsun hiçbir şekilde seni yolda bırakmayacaktır.
tesekkurler onerinizi dikkate alacagim

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
LG en mantıklısı gibi

turancen

turancen

Üye
Kardeş g2 mini alacağına, g3 beat al yada direk g3 16 gb al daha iyi :)

turancen

turancen

Üye
Arkadaş maddi durumuna göre seçenek sunmuş sanırım.
g2 mini şu anda 700 ve 800 arası satılıyor, g3 beat ise 780 ve 850 civarı, ben o yüzden böyle yazdım, çoğu yerde g2 mini tükendi yazıyor, şu anda bence alınacak bir cihaz değil, hem güncelleme sıkıntısı ve donanım yeterliliği göz önüne alırsan telefon g3 beat ve diğer cihazlara göre geride.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
g2 mini şu anda 700 ve 800 arası satılıyor, g3 beat ise 780 ve 850 civarı, ben o yüzden böyle yazdım, çoğu yerde g2 mini tükendi yazıyor, şu anda bence alınacak bir cihaz değil, hem güncelleme sıkıntısı ve donanım yeterliliği göz önüne alırsan telefon g3 beat ve diğer cihazlara göre geride.

G3 Demişsiniz. Onu Demek İstedim Aslında =)

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
g3 beat in 2.elleri cok pahali benim butcem en fazla 400 -430 arasi

turancen

turancen

Üye
g3 beat in 2.elleri cok pahali benim butcem en fazla 400 -430 arasi
Kardeş mesajında ikinci el diye belirtmemişsin, o dediğin fiyata sadece g2 mini alınır, başka diyecek bir şeyim yok.

babafre23

Üye
    Konu Sahibi
peki s4 alinir mi

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Alinir guzel telefon ama guncelleme destegi bitti s4 un

Türe

Türe

Üye
G2 Mini.