Styx Road 3D Muhteşem Bir 3 Boyutlu Aksiyon Oyunu ..

Sponsorlu Bağlantılar

mcmobil

Üye
teşekkürler kardeş şu 2 bölümün canavarda bir şeyler biliyor her aynı lütfen bir cözüm =(

ozgunsa

ozgunsa

Üye
Çok iyi paylaşım :tşk:

yunus5055

yunus5055

Üye
Millet boşuna uğraşmayın oyun geçilmiyo eksik sürüm ama her oyunda bulduğum gibi bu oyununda bug unu buldum :) ... Şimdi o canavara giden aralığa dönmeden hemen ilerde bi kaya var hani ... Şimdi o kayanın yan tarafına doğru iyice köşelere yakın bir yere gidin ve kılıcı sallarken bi yandanda ileri yürüyün ... Adamımız git gide buga gireceğini göreceksiniz ... Gitgide duvarın üzerine çıkacağız ve oradan sonra yürüyerek karşıki tarafa geçebiliyoruz ... Ama bu birşey ifade etmiyor çünkü karşıda hiç birşey yok ... canavar filanda yok ... çünkü bugla karşıya geçtik oyunda atlama yapmış olduk .D ... Ama sonuçta geçtikmi karşıya evet geçtik herkezin istediğide bu değilmiydi .D ... Ngage splinter cell ct de (23 mb lik olan) , asfalt urban gt 2 (19 mblik olan) de de buna benzer buglar var ... Birinde bölümdeki tüm duvarların içinde gezindim ama bida duvardan dışarı çıkamadım ışte .D ... Diğerinde ise viraj levhalarının içine girdim ve siyah zemin üzerinde giderek başka bir viraj levhasının içinden çıktım ... .D

Üst Alt