Satılık Stoklar Geldi - iNew V3 + Zopo Zp780 + HaiPai X3SW + Jiayu G4S(T)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
Ama oppo find 5 daha iyi sanirim xiaomi mi3 den
açıkçası o kadar araştırmadım
imkanız zor olan cihazları isteyenler çok malesef
diğer sipariş döneminde ön sipariş bildirimi yapacağım, ilgilenenler o dönemde bana taleplerini iletebilirler.

ahmetemha

ahmetemha

Üye
umi x1 pro bitti mi devam mi

The SLayeR

The SLayeR

Üye
xiaomi disinda dielri ne olursa olsun bes para etmez marka olrak bnce en iyisi xiaomi almak dierlerini yolda yerde grsem.ayagimla kenara iterim valla tabi mi3 e hayir denemz

The SLayeR

The SLayeR

Üye
xiaomi mi3s olsa bnde dsunrdum

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
xiaomi disinda dielri ne olursa olsun bes para etmez marka olrak bnce en iyisi xiaomi almak dierlerini yolda yerde grsem.ayagimla kenara iterim valla tabi mi3 e hayir denemz

herkesin kendine göre zevki düşüncesi ve bütçesi var
ayrıca mi3 de gördüm kasa bence vasat o cihaza göre
cihazların kötü yada iyi olmasındaki düşünceleri bu şekilde ağır şekilde hitap etmen yanlış
kötü olsalardı Zopo - Oppo gibi Çinde ilk 10 ünlü marka arasında olmazdı
ayrıca Zopo Türkiye satışına girdi, Oppo son ayarlarını yapıyor Türkiyede satmak için
Bence senin telefonlarla ilgili aşırı bir ön yargıların var.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
The SLayeR

The SLayeR

Üye
cihazların kötü yada iyi olmasındaki düşünceleri bu şekilde ağır şekilde hitap etmen yanlış
ayrıca Zopo Türkiye satışına girdi, Oppo son ayarlarını yapıyor Türkiyede satmak için
bu sahsi fikirdi zaten bnce eki var orda zaten dikkat edersen genede lafimin arkasindayim alinirsa xiaomi alinmali

The SLayeR

The SLayeR

Üye
ayrica satici oldgun icin tarafszca dsunmuyosun kimse malina laf etrmez zaten dimi

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
ayrica satici oldgun icin tarafszca dsunmuyosun kimse malina laf etrmez zaten dimi
açıkçası malıma göre değil
cihazlar elimden geçtiği için ürünlerin ne olduğunu iyi biliyorum
Xiamo Mi3 kasası bana göre çok basit ve dandik plastikten yapılmış imajı veriyor
Zopo Zp780 kasası ondan 10 kat daha güzel ve zarif
İnew V3 kendini kanıtlamış bir marka ve donanım + kozmetik üzerinden S4 den daha güzel
bunlar şahsi fikrim değil müşterilerimizin fikri
Çin de binlerce ürün var ama bu model ve markaları özenle seçiyoruz
hem kozmetik hem donanım hemde bütçe olarak alıcıya hitap etmesi gerekir.
ve bu modeller aynen bu şekilde hizmet vermekte....

The SLayeR

The SLayeR

Üye
açıkçası malıma göre değil
cihazlar elimden geçtiği için ürünlerin ne olduğunu iyi biliyorum
Xiamo Mi3 kasası bana göre çok basit ve dandik plastikten yapılmış imajı veriyor
Zopo Zp780 kasası ondan 10 kat daha güzel ve zarif
İnew V3 kendini kanıtlamış bir marka ve donanım + kozmetik üzerinden S4 den daha güzel
bunlar şahsi fikrim değil müşterilerimizin fikri
Çin de binlerce ürün var ama bu model ve markaları özenle seçiyoruz
hem kozmetik hem donanım hemde bütçe olarak alıcıya hitap etmesi gerekir.
ve bu modeller aynen bu şekilde hizmet vermekte....
vala kardesim gunumuzde s5 in kasasi bile malum millet alisti artik dandik kasalra veya plastge artik fiyat performans onemli ben sahsi fikrimi dedim tabiki zevklere karsmak olmaz adamin butcesi olmaz fazla alir telefnu mesela bana gore xiaomi cok iyi keske az birikmisim olsa gtrsende alsam diorum icimden

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
hayırlısı sen kendini ayarla yardımcı oluruz

_AyhaN_

_AyhaN_

Üye
oppo find 7 ( 2k ekran 3gbram/32gb rom 5.5" internal versiyon x9076) modeli olanı getirtebilirsen çok müşteri bulabilirim. Nasıl dersen kendi forum sitesinde telefonu çok istiyen ar fakat getiren yok suanda talebi çok kendi sitesinde 600$ satılıyor. (oppostyle.com) kaç tlye getirtebilirsin acaba ?

cemali74

cemali74

Üye
    Konu Sahibi
oppo find 7 ( 2k ekran 3gbram/32gb rom 5.5" internal versiyon x9076) modeli olanı getirtebilirsen çok müşteri bulabilirim. Nasıl dersen kendi forum sitesinde telefonu çok istiyen ar fakat getiren yok suanda talebi çok kendi sitesinde 600$ satılıyor. (oppostyle.com) kaç tlye getirtebilirsin acaba ?
sağlam ve dürüst satıcı bulamadım, kendi sitesi direk satış yapıyorsa 600 dolardan diğer giderleri hesaplayınca 1400-1500 civarında olabilir, tabi nakliye vediğer maliyetleri net değil, satıcının işlemine bağlısatışlarımız devam ediyor
inew v3 stok azalıyor

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
sağlam ve dürüst satıcı bulamadım, kendi sitesi direk satış yapıyorsa 600 dolardan diğer giderleri hesaplayınca 1400-1500 civarında olabilir, tabi nakliye vediğer maliyetleri net değil, satıcının işlemine bağlısatışlarımız devam ediyor
inew v3 stok azalıyor
hocam işlemcili telefonların var mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt