Galaxy Note 3 STOCK RUSYA ROMU (12.02.2016) ÇOK DAHA İYİ BATARYA ÖMRÜ

Sponsorlu Bağlantılar

Denedikten sonra eskiye göre memnun musunuz?

• Kullanılan toplam oy
    3
Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
özel mod yan tuş paneli gelişmiş çocuk modu ultra güç tasarrufu vs gibi özellikler

• Beğen
Tepkiler: Halilibrahım77

tayren

tayren

Üye
Telefonda smart manager var ve 3 gündür kullanıyorum en ufak bir sorun yok şarji daha uzun gidiyor ram daha az yiyor eskiye göre sorunu çok daha az kullanmaya başlayan arkadaşlarda bilgi verirse daha güzel olur :)
Tayren tesekkur ederim wonderoide noldu ya ? Onda baya iyiydikte belki hatirliyosundur beni :)
Rja ederm Hatırlıyorum kardeşim wonderoid yok artık
Telefonda smart manager var ve 3 gündür kullanıyorum en ufak bir sorun yok şarji daha uzun gidiyor ram daha az yiyor eskiye göre sorunu çok daha az kullanmaya başlayan arkadaşlarda bilgi verirse daha güzel olur :)
Tayren tesekkur ederim wonderoide noldu ya ? Onda baya iyiydikte belki hatirliyosundur beni :)
Rja ederm Hatırlıyorum kardeşim wonderoid yok artık

• Beğen

Halilibrahım77

Üye
    Konu Sahibi
Keşke devam etseydi orasıda :) neyse burası ölmedi daha :D güzelmiş bi deniyim onu mehmet :) bana özelden kullandığın uygulamarıda atarsan sevinirim :)

Halilibrahım77

Üye
    Konu Sahibi
1. bu note 3 romu bunu ace 2 ye yüklemeye kalkma
2. herşeyiyle hitap ediyorsa değiştirmemeni öneririim
3. bu rom note 3 için bağlanma sorunu senin için olan romda olur mu hiç bilmiyorum
4. sammobileye üye olmak 5 dakkanı almaz telin note 3 olsaydı bile upload edecek netim yok :(
5. eğer odinle rom kuruyorsan gapp s filan yapma ki yapamazsn zaten recovery menüsü sıfırlanır.sen cm ile devam et ebnim tavsiyem cm11 i galaxy wonderimde çok beğeniyodum sende değiştirme

ettu

ettu

Üye
Tamam. O zaman ben cm-11'de kalayım. Tek şikayetim bataryam 2.450 mAH olmasına rağmen 1 günü ancak çıkartabiliyor.

• Beğen

Halilibrahım77

Üye
    Konu Sahibi
Tamam. O zaman ben cm-11'de kalayım. Tek şikayetim bataryam 2.450 mAH olmasına rağmen 1 günü ancak çıkartabiliyor.
valla ben 3200 lük kullanıyom iki kere şarj ediyom kullanımına bağlı yoğun kullanıyosan ya da az kullanıyosan gider

ettu

ettu

Üye
Günde bir kez şarj bana yetiyor. Gapps kullanıyor musun? Ben cm-11'i kurarken önce kullanmadım. Blackmart'ı kullanayım dedim. Yeterli gelmeyince gapps'ı attığımda google'nin playstore ile dahil birçok uygulaması da geldi. Bunlar arka planda çalışınca bataryayı sömürüyor. İşime yaramayanları teker teker kaldırıp batarya durumuna bakacağım.

• Beğen

Halilibrahım77

Üye
    Konu Sahibi
Günde bir kez şarj bana yetiyor. Gapps kullanıyor musun? Ben cm-11'i kurarken önce kullanmadım. Blackmart'ı kullanayım dedim. Yeterli gelmeyince gapps'ı attığımda google'nin playstore ile dahil birçok uygulaması da geldi. Bunlar arka planda çalışınca bataryayı sömürüyor. İşime yaramayanları teker teker kaldırıp batarya durumuna bakacağım.
Link2sd uygulaması var google playda onu indir istemediklerini kaldirirsin ama bilmedigini elleme bozarsin dikkatli ol senin icin daha iyi olur :)

ettu

ettu

Üye
Uninstaller System APP Remover v3.5.1012 kullanıyorum. Buda aynı işi görüyor sanırım.

• Beğen
RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
bende wonder var aynı zamanda s4var ikisinde de cm rom var daha fazla şarj gidiyor...s4 için rusya romu yüklemiştim dediğiniz gibi daha az ram daha fazla şarj

• Beğen

Halilibrahım77

Üye
    Konu Sahibi
bende wonder var aynı zamanda s4var ikisinde de cm rom var daha fazla şarj gidiyor...s4 için rusya romu yüklemiştim dediğiniz gibi daha az ram daha fazla şarj
Sade kullanırsan birde gereksiz yere arkaplandaki uygulamalari kapatmazsan sarj cok gider arkaplani parlak renk yaparsanda ayni sekilde bunlar sarj icin önmli tabi rami az yerse cihaz daha az ısınır kendini daha az zorlar :)

oddish

oddish

Üye
Sagol. Vaktim olunca deneyecegim.

• Beğen

Üst Alt