Stoch'a kaç para ödendi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Stoch'a kaç para ödendi?

Resmi açıklama! Fenerbahçe Kulübü, Chelsea'den transfer ettiği Miroslav Stoch'a ödenen parayı açıkladı. Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle:
"Bugün tarihli bazı gazetelerde İngiliz Premier Ligi takımlarından Chealsea'den transfer ettiğimiz Miroslav Stoch'a ödediğimiz bonservis bedeli hakkında doğru olmayan rakamlar yer almaktadır. Stoch için kulübümüz Chelsea'ye 5.5 milyon euro ödeyecektir ve bu ödeme iki taksit olarak, iki yıllık dönemde tamamlanacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü"

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Helali hoş olsun transfer politikası sanırım aykut kocamanın sayesinde değişti artık daha çok mücadele eden pozitif futbol oynayan oyuncular alınıcak takıma stoch ile Başladı umarım uyum sağlar ve takıma katkı sağlar

haltie

haltie

Üye
bu tarz futbolcuya verilen paralara acımıyorum.helali hoş olsun zarar edeceğini sanmıyorum fenerbahçenin bu transferden :oke:

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
belli olmaz Halit bir iki soru işareti var chelsea nın bu kadar genç bir oyuncuyu satması vs

haltie

haltie

Üye
onun yerinde oynatacak adamları var bolca ilk 11e girmesi zor biraz kardeşim ben altında bir neden aramam

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
olabilir sadece soru işareti olarak ilk maçını oynayana kadar şurada dursun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah faydalı olur..

'Davut

'Davut

Üye
Güzel paraya Trasfer olmuş...

Çok başarılı bir trasferdir Yani o ki parayı apartarak almamışız....

Hoşgeldin Stoch...:)

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
hayırlı uğurlu olsun fenerbahçe için güzel bir transfer hayrını görün :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
yok Fenerbahçeliler dışında çok az kişi hayırlı olsun dedi ondan bende helal olsun dedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...