Stoch giderse o gelebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Stoch giderse o gelebilir
Fenerbahçe'de sürpriz gelişme... Geride kalan sezonda oynadığı futbolla taraftarın sevgilisi olan Stoch, sarı lacivertli kulüple yol ayrımında.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Slovak yıldıza talip olan Dinamo Moskova kulübü, Fenerbahçe yönetimiyle anlaşma sağlarsa, teknik direktör Aykut Kocaman'ın Stoch ile milli takımda birlikte forma giyen ve benzer futbol stiline sahip olan Vladimir Weiss'ı istediği öğrenildi.

Bu sezon için sözleşmesinde "12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında ayrılabilir" maddesinin yer aldığı Stoch'un özel hayatındaki sıkıntılar yüzünden gönderilebileceği öğrenildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman'ın geçen sezon Espanyol'da forma giyen ve bonservisi Manchester City'de olan Weiss'ın İngiliz ekibinden satın alma opsiyonuyla birlikte bir yıllığına kiralanmasını istediği bildirildi. .

İkiz gibiler!
Miroslav Stoch için Galatasaray ile girdiği transfer yarışından galip çıkan Fenerbahçe, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in de istediği bir başka Slovak Vladimir Weiss'ı kadrosuna katmak istiyor.

Dia 'Marsilya' dedi
Fenerbahçe'de gelenler bir yana, bazı oyuncular da ayrılık hazırlığında... Sarı-lacivertlilerde takımdan giden ilk isimler Serkan Kırıntılı ve Fabio Bilica olurken, bunların yanına Issiar Dia'nın eklenmesi de an meselesi...

Dirk Kuyt transferinin ardından takım arayışlarını hızlandıran Dia'nın, kulübe gönderdiği son haberde, Marsilya ile anlaşmaya vardığı ve bonservisini istediği bildirildi. Ancak Fenerbahçe 6.5 milyon Euro'ya aldığı oyuncuyu 5 milyon Euro'dan aşağı bırakmayı düşünmüyor.
Kaynak: Sabah
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt