SThumbDB.tdb sys kilit işareti var

Sponsorlu Bağlantılar

lider

Üye
    Konu Sahibi
SThumbDB.tdb sys kilit işareti var
arkadaşlar başlıktaki dosya benim hafıza kartıyla geliyor dosyalarımın içinde ve silemiyorum bilen varsa bu neyin nesidir sizde
de varmı. birde tekrar ediyorum umarım yardım edeniniz olur.sıkıntılar...
1. en büyük sorunum durduk yere kapanıp açılıyor sıkça tekrarlıyor teli cebimden cıkarıyorum birde bakıyorumki pin kodu isteme kısmında yardım lütfen
2.hiç birşey açık değil iken yeterli kaynak yok diyor be bataryayı cıkarana kadar düzelmiyor
3.cok gıcık olduğum bi hata veya ben mi bilmiyorum yardımcı olun .yeni mesaj geldiğinde bazen ortalara bazen arkaya yani kafasına göre yere atıyor hangisinin yeni oldugunu bilmek imkansız
4. aspalt oyununu oynarken takılmalar oluor oyüzden çok hata yapıyorum ve düzelmedi bende sildim sizin cihazlardada böyle bişey oldumu ve
5. her denileni yaptım ama ben bu telefona şarj dayandıramıyorum biraz oyun oynayıp internete girsem akşamı zor ediyor şarjı
cevaplarınızı bekliyorum

aybek1453

Üye
arkadaşlar başlıktaki dosya benim hafıza kartıyla geliyor dosyalarımın içinde ve silemiyorum bilen varsa bu neyin nesidir sizde
de varmı. birde tekrar ediyorum umarım yardım edeniniz olur.sıkıntılar...
1. en büyük sorunum durduk yere kapanıp açılıyor sıkça tekrarlıyor teli cebimden cıkarıyorum birde bakıyorumki pin kodu isteme kısmında yardım lütfen
2.hiç birşey açık değil iken yeterli kaynak yok diyor be bataryayı cıkarana kadar düzelmiyor
3.cok gıcık olduğum bi hata veya ben mi bilmiyorum yardımcı olun .yeni mesaj geldiğinde bazen ortalara bazen arkaya yani kafasına göre yere atıyor hangisinin yeni oldugunu bilmek imkansız
4. aspalt oyununu oynarken takılmalar oluor oyüzden çok hata yapıyorum ve düzelmedi bende sildim sizin cihazlardada böyle bişey oldumu ve
5. her denileni yaptım ama ben bu telefona şarj dayandıramıyorum biraz oyun oynayıp internete girsem akşamı zor ediyor şarjı
cevaplarınızı bekliyorum

Kullandığınız tema yada widgette sorun olabilir.Ya da yaşamadım ama bir program sorun açmış olabilir.

Tüm programlar kapalıyken;
Ayarlar/Tel hakkında/sistem bilgisi/Cpu kısmına gelin.Cpu kullanımı çoğunlukla %1 de sabit olması gerekir.Sizde büyük ihtimal öyle değildir.

Çözüm:Hard reset veya şanslıysan sorun açan programı silmek.

srkn0834

srkn0834

Üye
yazılımdan kaynaklanan bir sorunda olabilir aslında ama varsayımlar üzerinden durmaktansa bence en yakın servise götür göster o dediğin dosya herkezde mevcut sanırım sistem dosyası gibi birşey

lider

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur edrim arkadaslar yani sizde yokmu bu dosya hafıza karına format atıyorum tele ayrı format atıyorum ama takınva yine çı8kıyor diğerleri hakkında çözüm yoları var mı :?

srkn0834

srkn0834

Üye
tesekkur edrim arkadaslar yani sizde yokmu bu dosya hafıza karına format atıyorum tele ayrı format atıyorum ama takınva yine çı8kıyor diğerleri hakkında çözüm yoları var mı :?
bu dosya herkezde var bendede var.
Servise vermek istemiyorsan multiloader ile fw yükle hem bada 1.2 ye geçmiş olursun hemde cihazın daha stabil ve hızlı olur.
DipNot: Fw yüklersen cihazın garanti kapmsamından cıkabilir karar sana kalmış ben kullanıyorum forum içerisinde nasıl yüklendiği vs yazıyor

saw791

Üye
bu dosya bi türlü gitmiyor

--------------- Ekleme ---------------

sinir oldum artık..!

erem.qns

erem.qns

Üye
o dosya sistem dosyası. Silmeyin ne zararı var ki

dark_elf

Üye
arkadaşlar bu dosya benim hafıza kartımdada var telefonum samsung star wifi (s5233w) 2 kere teknik servise göderdim hala devam etmekte hafıza kartı telefondaiken herhan gibir yolla hafıza kartından veri alış verişinde telefon reset atıyor ve hafıza kartının içindeki herşeyi siliyor fotoğraf cektimde eğer kayıt yeri hafıza kartıysa yine aynısı oluyor bir türlü çözüm bulamadım fotoğraf cekemiyorum video cekemiyorum arkadaşlarımdan mp3 alamıyorum çünki siliniyor bu sorundan dolayı ne yapmalıyım

clonexcell

clonexcell

Üye
ve ek olarak belirttigin dosyalar, simge boyutları, simge görsellerinin saklandıgı dosyadır, format ile ancak silinir. simgelerin veri tabanıdır kısaca... windowsta bile vardır Thumsb.db dosyasıyla aynıdır.

cevaplar
1. Telefonun kapama tusu biraz dibe dayanık oldugundan bes saniye kadar basılı tutunca resetliyor kendini. Yapacak birsey yok , yazılımla iptal edebilirlerse olur.
2. Yeterli kaynak durumu ap uart mode yüzündendir, pil daha iyi gitsin diyerek ram ve islemciyi kısıtlayarak veriyor. *#8740# yaparak cp uart mode alırsanız telefon kısıtlaması kalkar ram ve islemci daha fazla calısır ancak 6 saat gibi bir sürede hic dokunmasanız bile pil bitebilir. Tekrar aynı kodu girerek ap uart mode alabilirsiniz.
3. Saat ayarlarından otomatik güncellemeyi devre dısı bırakın, sorun düzeliyor. Otomatik güncelleme acıkken gsm sirketinin saatini alıyor su anda +3 deyiz ancak telefonda istanbul gmt +2 olarak gözüküyor, bu da mesajların saat ve tarihlerinde sorunlar yaratıyor.
4. Asphalt oyununda ap uart mode acık oldugundan dolayı ram ve islemci kısıtlı geldiginden dolayı donmalar yasanabilir, cp uart mode oyun icin en idealdir. 2. Sıkka bakınız.
5. Telefonu ne yaparsanız yapın en az 2 gün gider, ısık ve 3g ekran aydınlatması kapalı bende 2 gün ancak gidiyor. Laptop ile kıyaslayabilirsiniz ayarların hepsi acıkken 8 saat ancak gider.
6. Pil icin 3g yi kapatın, ekran aydınlatmasını düsürün, kullanmadıgınız zaman tus kilidine alın, widgetleri kontrol edin, islemciyi cok kullanırlar… mesajları okurken ekran modunu negatif yapın, beyaz ekran daha fazla pil götürür. Konum ayarlarından gps kapalı tutun, durduk yere uydu sinyali araması gereksiz. Bunları yaparak ben 2 gün götürüyor acıkcası, ve sakın pc üzerinden usb ile sarj etmeyin.

Üst Alt