Aksiyon Steam Yedeklenen Dosyaları Başka PC'de Çalıştırabilirmiyiz?

Sponsorlu Bağlantılar

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Steam Yedeklenen Dosyaları Başka PC'de Çalıştırabilirmiyiz?
Merhabalar Abimin Laptopunda Steam Var Ordan CS:GO Satın Almış Be Bizim PCye Yüklemek İstiyorum.Kendi PCme Steam Yüklesem.Abimin Laptoptanda CS:GO yu yedekleyip kendi Bilgisayarıma Atsam Steamdanda Yedeklenen Dosyayı Geri Yükle Desem CS:GO Bizim PCde Olur mu?Bide Ben Başka Hesaptan Gireceğim Abimin CS:GOya Bişey Olmaz Deilmi?

tcfb

tcfb

Üye
evet daha dün aynısını yaptım çalışıyor :) fakat başka hesaptan çalışmaz . aynı hesap üzerinden oynayabilirsin .

turkishield

turkishield

Üye
evet daha dün aynısını yaptım çalışıyor :) fakat başka hesaptan çalışmaz . aynı hesap üzerinden oynayabilirsin .
başka hesaptan nasıl açılmaz yav. diyelim ki başka pcye yedeği attım kendi hesabımı da açtım. biraz oynadım ve sonra işim bitti kendi hesabımı kapattım. bir daha başka bir hesap o bilgisayarda tekrar indirme yapmadan CS oynamayacak mı diyorsun?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yedek olarak alıp steamden yedekten kurup istediğiniz hesaptan oynayabilirsiniz

bende 4 tane steam hesabı var csgo kurulu hepside aynı oyun dosyasını kullanıyor
sorun olmaz 1 yıldır kullanıyorum sorun olmadı

• Beğen
Tepkiler: turkishield
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
o hesabın CS:GO oyununı satın almış olarak kütüphanesinde görünmesi gerekli. yani abin satın almış indirmiş, sen diğer pcye yedeği yükledin ama kendi hesabınla oynamak istiyorsun. eğer kendi hesabınla satın almamışsan yani kütüphanende görünmüyorsa oynayamazsın. ama Steamde aile hesabı diye bi durum var. abin kendi kütüphanesindeki oyunları senin hesabını aile hesabına ekleyerek seninle paylaşabilir. tek sorunu aynı anda aynı oyunu açamazsınız ama o şekilde sen de cs:go'yu (satın almadan) oynayabilirsin. ben bu şekilde biliyorum.

mta122003

mta122003

Üye
    Konu Sahibi
Yani Oluyomu Olmuyomu Bi Cevap Verin
?????
cevap yok galiba

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
yukarda anlatıldığı şekilde oluyor, onun dışında olmuyor

ponçikEnişte