Stargate SG-1: Unleashed Ep 1 v1.0.3

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Stargate SG-1: Unleashed Ep 1 v1.0.3

Yenilikler:
Some Bugfixes

[video=youtube;CKtFnmkZApA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=CKtFnmkZApA#t=0s[/video]

doquqan5

doquqan5

Üye
Oyunda save olayı yok ( Benden kaynaklı değil Store'dada yazıyor.) ve resimlerdeki kadar kaliteli değil. Bir kalite ayarı yok ve baktığınızda kafasını oluşturan kareler basitçe görünüyor.Savaş konusu sıkıcı derecede fazla ve gereksiz. Zaten oyunun yarısı konuşmayken diğer yarısı sadece tıklanarak yapılan savaş. Eğer kurşun bittiyse eğilip bekliyorsunuz.Kurşun varsa adamlardan birine tıklıyorsunuz ve o ateş ediyor. O öldürmeeyi bitirince sürekli yenileri geliyor ve adam biraz durup otomatik devam ediyor. O kadar kötülesemde gidebildiğinizyere kadar, yani kapatıncaya kadar oyunun senaryosu iyi olmuş.Seçmeli olarak senaryoyu kendiniz ilerletiyosunuz.Fakkat senaryo hep aynı yere bağlanıyo. Napalım dediğinde kaç dersen direk kapıya, kal ve savaş dersen gereksizce savaşıp ardından. adamınız öldürmeyi bitirince aynı kapıya gidiyorsunuz.Bu kapılara gitme olaylarında TPS olarak oynuyorsunuz ve kamera resmen dönmüyor. Nedense oyuna bir Ayarlar kısmı koymamışlar.Sadeces ses aç-kapat tuşu var. Oyun 4 part ve bu ilki. Bunun gibi 3 tanedaha oyun çıkacak. Aynı problemler onlardada olursa boşuna 4GB ve 20 TL ödemıs!olursunuz. Sonuç olarak şu klasikleşmişpuankısmına gelelim,puanım3/10

custave

custave

Üye
Oyunda save olayı yok ( Bendenkaynaklı değilStore'dada yazıyor.) ve resimlerdekikadar kaliteli değil. Bir kalite ayarı yok ve baktığınızdakafasını oluşturankarelerbasitçegörünüyor.Savaş konususıkıcı derecedefazla ve gereksiz. Zaten oyunun yarısı konuşmaykendiğeryarısı sadecetıklanarak yapılan savaş. Eğer kurşunbittiyseeğilip bekliyorsunuz.Kurşunvarsa adamlardanbirine tıklıyorsunuzve o ateş ediyor. O öldürmeeyibitirincesürkliyenileri geliyor ve adam birz durup otomaatikdevam ediyor. O kadar kötülesemde gidebildiğinizyere kadar, yani kapatıncaya kadar oyunun senaryosuiyi olmuş.Seçmeli olarak senaryoyukendiniz ilerletiyosunuz.Fakkat senaaryo hepaynı yere bağlanıyo. Napalım dediğinde kaç dersendirek kapıya, kal ve savaş dersengereksizcesavaşıpardındanadamınız öldürmeyibitirinc kapıya gidiyorsunuz.Bu kapılaara gitme olaylarındaTPS olarak oynuyorsunuzve kaamera resmen dönmüyor. Nedenseoyunabir Ayarlar kısmı koymamışlar.Sadecessesaç-kapat tuşuvar. Oyun 4 part ve bu ilki. Bunun gibi 3 tanedaha oyun çıkacak. Aynı problemleronlaardada olursa boşuna 4GB ve 20 TL ödemısolursunuz. Sonuç olarak şu klasikleşmişpuankısmına gelelim,puanım3/10

her oyunun alicisi vardir

doquqan5

doquqan5

Üye
Oyunu çok sevdim, oynarken çok eğlendim. Fakat ben hataları söyledim. Kesinlikle düzeltilmeli. Ve en kötüsü bu sürümde hala aynı hatalar var.

custave

custave

Üye
Oyunu çok sevdim, oynarken çok eğlendim. Fakat ben hataları söyledim. Kesinlikle düzeltilmeli. Ve en kötüsü bu sürümde hala aynı hatalar var.

buradaya gonderirsen belki faydasi olur

Üst Alt