Star tv nın yenı frekansı bu arkadaslar.......

Sponsorlu Bağlantılar

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
Star tv nın yenı frekansı bu arkadaslar.......
arkadaslar 15 ocaktan ıtıbaren star tv nın yenı frekansı bu olacak>>>>11054/30000/yatay ayarlamayı unutmayalım.....

korayaksu61

Üye
Teşekkürler.

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
rıca ederım

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
çok teşekkürler

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
onemlı degıl kardes....

TeAmo42

TeAmo42

Üye
teşekkürler

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah arkadaslar

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye
teşekkürler kardeşim.

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim arkadaslar onemli degil.....

'h716043'

'h716043'

Üye
:tşk:

Astrosman

Astrosman

Üye
Avrupa paketi frekansı sanırım bu... :hmmm

dltkn

Üye
Ben Starın değişen frekanslarını tv den yazıp (çünkü günlerce alt yazı verdi)almıştım.Uğraşıp frekansları yazdığım da hiçbir görüntü çıkmıyor birde Kanal D de bozuluyor .Kanal D yi düzeltsem o frekanslar Stara geçiyor.nedendir anlayamadım,bilgisi olan varsa cevap verebilir mi?Şimdiden teşekkürler.

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
kardes buyuk ihtimalle sen kanal d nin frekansin ustune star tv nin yani 11054/30000/yatay bu frekansi yazmissin o yuzden kanal d bozuluyor sen en iyisi cekmeyen frekansin ustune yaz yada yeni tip ekleme yap duzelir

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
yada otomatik sebeke arama yaparsan star tv cikar otomatik sebeke arama frekansi bu>>>>11844/2222/dikey

----------Eklendi @ 23:07:05 ---------- Yazıldı @ 23:03:38 ----------

Avrupa paketi frekansı sanırım bu... :hmmm

yok kardes star tv frekansi:11054/3000/yatay star tv avrupa frekansi:11804/24444/dikey

Bozkurt_28

Bozkurt_28

Üye
teşekkürler

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah

mrtcn307

mrtcn307

Üye
dediğiniz gibi ayarladım ama yine de sinyal yok diyor sebebi ne olabilir

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
eger sadece bu frekansta yok ise sizin canak ayarlariniz bozuk demektir ama diger kanallar gosteriyor derseniz canaginiz tam ayarli degil demektir size tavsiyem canagin ucundaki LNB yi cok az sekilde milimetrelik sekilde saat yonune cevirin yani sag tarafa cevirin 1 de oyle deneyin bakalim

mrtcn307

mrtcn307

Üye
diğer kanalları gösteriyor dediğiniz gibi LNB yi çok az çevirdim ama değişen bişey yok

dj eşref

Üye
    Konu Sahibi
valla kardes ne diyem ya sen bir yerde hata yapiyorsun yada dedigim gibi canak tam ayarli degildir bak ben kendi canagimi kurarken show turke gore ayarlarim bu kanal tam cekerse diger kanallarda cikar ben hep boyle yaparim

Üst Alt