RedColt Üye MyDownLoaD' Alıntı: symbian sorunlari saysak dergi olur Genişletmek için tıkla ... symbian kimmiş Samsung güzel nokia hiç hoşuma gitmiyor.(3310 dışında) Yani hadi monte de starı geçebilir arasıra :P
MyDownLoaD' Alıntı: symbian sorunlari saysak dergi olur Genişletmek için tıkla ... symbian kimmiş Samsung güzel nokia hiç hoşuma gitmiyor.(3310 dışında) Yani hadi monte de starı geçebilir arasıra :P
Paranoya Üye MyDownLoaD' Alıntı: monte hala önde :P Genişletmek için tıkla ... Öylede kalır zaten merak etme
MyDownLoaD Üye yürü be kim tutar monteyi bu arada bende modlama dersleri alıyorum bir kaç deneme yapacağım inşallah olur
yürü be kim tutar monteyi bu arada bende modlama dersleri alıyorum bir kaç deneme yapacağım inşallah olur
ressam58 Üye e şıkkı Hiçbiri... Tabiki Samsung jet.Kullananlar bilir.Ama bu forumda alabilen sayılı insan var heralde
e şıkkı Hiçbiri... Tabiki Samsung jet.Kullananlar bilir.Ama bu forumda alabilen sayılı insan var heralde
RedColt Üye ressam58' Alıntı: e şıkkı Hiçbiri... Tabiki Samsung jet.Kullananlar bilir.Ama bu forumda alabilen sayılı insan var heralde Genişletmek için tıkla ... Aga para yok olsa jet tabii
ressam58' Alıntı: e şıkkı Hiçbiri... Tabiki Samsung jet.Kullananlar bilir.Ama bu forumda alabilen sayılı insan var heralde Genişletmek için tıkla ... Aga para yok olsa jet tabii
MyDownLoaD Üye galaxy s de var bitiyorum o telefona ama fiyatta bitiriyor ya insan biraz ucuz yapar demi bizde kıskanıyoruz
galaxy s de var bitiyorum o telefona ama fiyatta bitiriyor ya insan biraz ucuz yapar demi bizde kıskanıyoruz
Kriptografi Üye Monte tabii yahu tartışmaya bile değmez. Adaya düştüğümde yanıma alacağım tek şey olurdu heralde :P
OmerAslantas Üye kardeş montenin şimdilik bir dezavantajı var firmware yok piyasada adam gibi.. bu zamanla çözülür.. bu arada sensörlü oyunlar da çalışmıyor maalesef aklında bulunsun.. ama monte kullanıcısı olarak gerçekten memnunum...
kardeş montenin şimdilik bir dezavantajı var firmware yok piyasada adam gibi.. bu zamanla çözülür.. bu arada sensörlü oyunlar da çalışmıyor maalesef aklında bulunsun.. ama monte kullanıcısı olarak gerçekten memnunum...