Haber Star Browser Guncelleniyor! CIKTI

Sponsorlu Bağlantılar

punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
Star Browser Guncelleniyor! CIKTI
download ozelligi de geliyor eger forumlardaki id ve sifremizi de unutmazsa mukemmel olacak.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: akaya_can ve asigsasi

lazye

lazye

Üye
Güzele benziyor :D

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Cok kotu bir tarayıcı adam olacağını sanmam cihazı kastiriyor

punemr123

punemr123

Üye
    Konu Sahibi
Cok kotu bir tarayıcı adam olacağını sanmam cihazı kastiriyor
kendi tarayacısından daha az kasıyor ve html 5 videoları oynatıyor şu an star browserdan yazıyorum facede kasıyor bi tek bende onun içinde tonla uygulama var zayen

ecel114

Üye
link

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
kendi tarayacısından daha az kasıyor ve html 5 videoları oynatıyor şu an star browserdan yazıyorum facede kasıyor bi tek bende onun içinde tonla uygulama var zayen
En son yukledigimde telefon kilitlendi bi dahada yuklemedim zaten en iyisi yine opera :)

• Beğen
Tepkiler: BRKTNL

ecel114

Üye
niye ki

ecel114

Üye
ha bende eskisini istemistim zaten

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
asigsasi

asigsasi

Üye
takipteyim:cool

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, Silinen Üye 2480407, kelooo ve 2 diğerleri

MaxipmaN

Üye
c6-01in galerisinde baya resim var annem kullanıyor kaymak gibi, note2 bayılıyo açana kadar bazen yazasım geldi buraları özledim :D

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
c6-01in galerisinde baya resim var annem kullanıyor kaymak gibi, note2 bayılıyo açana kadar bazen yazasım geldi buraları özledim :D
note2 icin quickpic kullan yağ gibi acildigini gorebilirsin :)

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve asigsasi
MaxWheel

MaxWheel

Üye
opera mobile da yeni sürümlerini symbiana getirmediğine göre daha iyi bir tarayıcıyı unutun!

• Beğen
Tepkiler: lazye

kcr

Üye
Geliştiricisine tarayıcının eksikliklerini ve yapılabilecekleri bizzat yazmıştım. Adam aslında tam bir Symbian hastası. Her şeye rağmen yazmaya devam ediyor. Kasma olayına (benim de kullandığım) N8 gibi cihazlar için bir şey yapamayacağını, diğerler özellikler için ise düzeltmeler yapacağını söylemişti. Tarayıcı diğerlerinde açılamayan birçok siteyi açıyor. Html5'i güzel. Symbian için büyük nimet...

• Beğen
Tepkiler: punemr123