arkadaşlar öncelıkle Cemalı arkadasıma teşekur edıyorum.hemen kargoya verdı.Telefon elıme gecıp biraz ınceledıkten sonra Cemali kardeşim aradı urun elınıze gectımı nasıl begendınızmı,begenmedıgınız veya calışmayan herhangı bır yerı varmı dıye detaylıca sordu.parayı aldım ben arkadaş sen neyaparsan yap demeyen bır arkadas. telefona gelınce dokunmatıgı bence şahane.kamarası bekledıgım cok daha ötesınde, cok net.telefonu ogluma almıştım.daha önce s3 kulladıgından bunu begenmez dıye bır kaygım vardı ama o benden daha cok begendı.androıd 4.2.2 yuklu.mtk 6582 işlemcısı var.1gb gercek ram var.yanı rahatca oyun oynayabılecek.Acıkcası arkadaşlar iyiki almışım dıyorum.Herkese tavsıye edıyorum.Cemalı kardeşim hayırlı satışlar dedıgım gıbı daha buyuk ekranlı bır telefon geldımı mutlaka telefonunu beklıyorum.Sorusu olan arkadaşların sorularını ıctenlıkle cevaplayabılırım.
Halil usta, tekrar hayırlı olsun diyorum, sana dediğim gibi gelecek günlerde Allah kısmet ederse yeni modeller elimde olucak ve sana haber edicem, zaten burada da ilan vericem, yeni gelen ürünler elime ulaştıkça,
amacımız zaten kaliteli ürünleri, uygun fiyata müşterilere ulaştırmak.
W450 stok 1-2 adet kaldı. Ama yeni ürünler elime gelicek Allah izin verirse
Ayrıca W450 alan arkadaşlarımdan bazıları yedek batarya istiyorlardı, onun içinde kısa zamanda batarya stoğu elimde olucak
Alan arkadaşlarıma tekrar hayırlı olsun, güle güle kullanmanızı dilerim.Satış devam ediyor arkadaşlarson 1 adet sarı kalmıştır arkadaşlar.
almak isteyen arkadaşlar kaçırmasınArkadaşlar Star W450 Stok tükenmiştir. Alan Arkadaşlara hayırlı olsun.
Elimizde UMI X1 PRO model telefon mevcuttur. Almak isteyenler ulaşabilirler.
UMI X1 PRO
MTK6582 4x işlemci + 4,7" 1280x720 HD ekran + 8mp kamera + 1gb ram + 4gb rom + GPS Wifi Bt vs.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız