messevim
Üye
Dediginiz gibi kasa şık. Sadece kada uzerinde herhangi bir yazi olmamasi marka,model vs benim tarafimdan eksi not aldi.malzeme kalitefi fiyatina gore cok iyiBeğendiğinize çok sevindim. Ayrıca tekrar hayırlı olsun, telefon zaten donanım ve kasa olarak gerçekten şık bir cihaz
fiyatıda uygun olması en büyük artısı, umarım güzel günlerde kullanırsınız.
Simdilik oyle bir sikinti ile karsilasmadim sitabil calismaktatelefonda geri tuşu dokunmatik basmıyo sıkıntı var diyolar doğru mu herhangi bi sıkıntı var mı?
Şahsen tüm modelleri kendim kontrol ettim, tuş ve diğer donanımlar da hiç bir sorun sıkıntı veya eksik yok bu konuda rahat olabilirsiniz.telefonda geri tuşu dokunmatik basmıyo sıkıntı var diyolar doğru mu herhangi bi sıkıntı var mı?
evet o konuda size katılıyorum, Marka biz üreticiye talep etmemize rağmen Marka kasaya basılmadan gönderilmişDediginiz gibi kasa şık. Sadece kada uzerinde herhangi bir yazi olmamasi marka,model vs benim tarafimdan eksi not aldi.malzeme kalitefi fiyatina gore cok iyi
Aynen. Telefonu goren begeniyor eline aliyor telefonun onune arkasina bakiyor markayi bulmak icin marka goremeyince de hemen gozunden dusuyor telefon. Bu yuzden nisanlima alip almada kararsizim ama eger elinize uzeeine marka yazili olan midellerden gelirse kesinlikle alirimŞahsen tüm modelleri kendim kontrol ettim, tuş ve diğer donanımlar da hiç bir sorun sıkıntı veya eksik yok bu konuda rahat olabilirsiniz.
Sadece ekranda koruyucu filim var bazen çok ince dokunuşlara cevap vermeyebir. bu konuya dikkat edilmesi durumunda hiç bir sorun olmaz
yada filim çıkarılırsa dokunmada ki hassasiyet sorunu kalmaz
evet o konuda size katılıyorum, Marka biz üreticiye talep etmemize rağmen Marka kasaya basılmadan gönderilmiş
STAR marka olsa idi kasa aslında çok iyi olurdu.
Nasil yapabiliriz acaba dediginizi?marka basmak zor olmasa gerek ya 10-20 tl bi masrafla yapılır sanırım
kardeş bi reklamcı tanıdığın varsa ona git yardımcı olur sana çok basit bi işlem. 15-20 civarında bişey gider istediğin tipte istediğin marka logosunu bastırabilirsin. mesela çinde çok satılan bi marka simgesi bastırabilirsinNasil yapabiliriz acaba dediginizi?
bak bu çok iyi fikir varsa tanıdığın abi yapabilirsen daha güvenilir olurBu konuyu reklam ve matbaalar ile görüşeceğim. Düzgün bir amblem ve 3-5 haftada yerinden sökülmeyecek kalitede bir logo çıkartması oluşturabilirsek, o şekilde satışa hazırlayıp, sizlere sunarız.
yarın ilk işim bu olacak.
Oyle birsey olursa en once siparisi ben veririmBu konuyu reklam ve matbaalar ile görüşeceğim. Düzgün bir amblem ve 3-5 haftada yerinden sökülmeyecek kalitede bir logo çıkartması oluşturabilirsek, o şekilde satışa hazırlayıp, sizlere sunarız.
yarın ilk işim bu olacak.
adam yaptığı işi garanti şekilde yapıyo takdir ediyorum bunu bak abi en baştan beri aynısınPilin altında model yazıyor. ama Marka yazılmamış, ürtici firmanın bu konudaki eksik hareketi aslında,
sonuçta STAR marka bu modelde orjinaldir. Replika değil, yani kopya değildir.
Tanıdık bir kaç arkadaş var. logoyu yapmak sorun değil. önemli olan yerinden uzun süre çıkmaması, yoksa logo yaptırıp kasaya uygun bi yere yapıştırmak mümkün ama yerindne sökülmesi kısa zamanda, öz güvende eksik hissettirecektir.
ben sana söyledim, vermeyi taahhüt ettiğimiz herşeyi ne fazla nede eksik lanse etmiyoruz. Sonuçta insanlar bu ürünleri alıp faydalanıcak ve eğlenecekler.adam yaptığı işi garanti şekilde yapıyo takdir ediyorum bunu bak abi en baştan beri aynısıntebrik ederim
Dogrusu icime sinmedi. Zemin rengi telefonu cocuklastirmis gibi. Daha yakisikli bir tasarim olursa daha guzel olur gibiben sana söyledim, vermeyi taahhüt ettiğimiz herşeyi ne fazla nede eksik lanse etmiyoruz. Sonuçta insanlar bu ürünleri alıp faydalanıcak ve eğlenecekler.
Aksi durumda en fazla 1-2 tane satış yaparım ama bu kez bu ismi kirletmiş olurum kimse güvenmez.
Biz tam aksine insanlara eksiksiz bilgi verip alıcakları ürünün tüm özelliklerini taktim ediyoruz.
Sonrası kısmet meselesi...arkadaşlar logo için bu şekilde bir çalışma yaptık, siyahta bu şekilde olucak
sarı ve beyaz kasa da zemin rengi olan beyaz olmayacak.
Ürün tamamen kontrolümüzden geçmiştir. Tüm donanımlar ve düğme aksamları sorunsuz çalışmaktadır.Ürün desteği varmı firma ilgisi vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?