Standart gamepad kullanarak oyun oynamak

Sponsorlu Bağlantılar

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Standart gamepad kullanarak oyun oynamak
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz gibi nvidia shild lerin gamepadi normal gamepad lerden daha büyük baya tuşu var ve genel olarakda oyunlar nvidia shild lerin gamepadi için dizayn ediliyor benim istediğim şu pc de yardımcı programlar kullanarak gamepad desteklemiyen oyunları gamepad ile oynama imkanimiz var hatta masaustunde de gampad kullanabiliyoruz peki bunu android de yapabilirmiyiz yani nvidia shild gamepadi destekli oyunlarin kontrollerini degistiririz en azindan varmı böyle bir uygulama yada apk içinden düzenleme ile yapma ihtimalimiz varmı bunu ?

firostr

firostr

Üye
Otg ile gamepad bağaliyabiliyon Android e
Bazı oyunlarda gamepad destekliyor

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
mevzu o degil

firostr

firostr

Üye
Android dede yapabilirmiyiz demişinde
Nvidia shield ın ne olduğunu bilmiyordum
Yinede yazayım dedim yorumumu

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
demek istedigimi soyle ornekle anlatiyim: nvidia shild lerin gamepadinde 10 tus varsa standart gamepad lerde 3tus var yani gerisini sen dusun :) benim pc ile desteklemek istedigimde suydu pc de yardimci programlar ile ornegin w tusunu gamepadin x tusuna atiyorlar ve istediklero gibi kullaniyorlar bana lazim olan sa su nvidia shildeki ornegin a tusuyla ates etme eklenmis oyuna ama bende a yok bu tarz program ile x tusuna a komutu eklemeyi ariyorum :) umarim anlatabilmisimdir

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
x360ce diye bi program var ps2 kolumu xbox360 controlorü gibi gösterip PC de ;
-GTA 5
-GTA 4
-Mortal Combat X (ekstra kod lazım onu bulmak 2 saatimi aldı resmen youtube tavaf ettim)
-Rocket League
-Blur
-BF4 (ama tavsiye etmem hiç güzel oynanmıyor sizin kendinizin ayarlamanız gerekiyor singleda bile çok zor oynadım Wolfenstein o kadar zor oynanmıyor)
-Wolfenstein The New Order (tam olarak harika onanıyor ve oyunu ikinci seçimini gamepad ile oynayarak bitirdim
-PES(2010,2012,2013,2014 de çalışıyor)
-Gird2
-Just Cause 2
-Watch_DoGs
vsvvs baya oyunu oynayabilir hale geldim
biraz kullanımı zor 5-6 video izleyerek öğrenebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: DeV/AsA ve firostr

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
konu android naapdin jelibon ya :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
konu android naapdin jelibon ya :)
ona da çözüm var ben Pc yazısını görünce benim de gamepadlerle haşirneşir olduğum için yazayım dedim.
Usb Bt joy stick center adında bi uygulama var kullanmak için eğer android 4.3.x üstü ise (4.4.x ve üstü) Permissive kernel lazım
eğer daha kolay bi yöntem istiyorsanız ve gamepad inizin tanınmış olduğunu düşünüyorsanız "MC helper" adında bi gamepad emulatörü var
tam olarak emulatör değil size hiç bir seçenek sunmuyor
ama sizin gamepadinizi sanki MOGA marka bi gamepad miş gibi gösterip oyunlarınızı oynayabilmenizi sağlıyor

-Ben de iPega-9025 BlueTooth Gamepad var MC5, MC4 ü tabletimde onunla oynuyorum
Bütün GTA oyunları, ve Neredeyse Bütün Gameloft oyunlarını, dead trigerlar, crayz taxiler vsvs oynayabiliyorum
yani shield ile oynayabildiğiniz her oyun neredeyse oynanabiliyor

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
sabah denicemde dedigin kernel s3e de varmi bari :)

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Kernel isimi değil aslında
Bi tür özellik gibi
Ayarlar>hakkında kısımında Selinux durumu diye bi şey var O eğer Enforcing ise hiç çalışmıyor Permissive ise çalışıyor onu değiştirmenin yolu ise kernel ben note 2 de Agni kernel ile çözmüştüm ama ısınma yaptığı için telefonda değil android 4.2.2 kullanan tabletim de kullanıyorum

Ama Eğer şanslı iseniz yani telefonun içinde sizin gamepadinizin driveri varsa
Xbox360 gibi logitech 710 gibi bi gamepad ise gta oyunları asphalt rahatlıkla oynayabilirsiniz
Hatta mc5 bile oynayabilirsiniz( mc4 olmuyor sadece MOGA desteği var)

djhiguramos

djhiguramos

Üye
su
pm disable com.sec.knox.seandroid
-- wait for killed...
setenforce 0

terminale yazılırsa selinux permissive olabilirmiş ya da enforcing kısmına hızlı hızlı 4-5 kere basarsanız permissive 'e geçebilirmiş.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
su
-- wait for killed...
setenforce 0

terminale yazılırsa selinux permissive olabilirmiş ya da enforcing kısmına hızlı hızlı 4-5 kere basarsanız permissive 'e geçebilirmiş.

Bırak 4.5 kereyi ben 100 kere denedim yok illaki kernel ile geçirebiliyor 4.4 üstü samsunglarda

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
Kernel isimi değil aslında
Bi tür özellik gibi
Ayarlar>hakkında kısımında Selinux durumu diye bi şey var O eğer Enforcing ise hiç çalışmıyor Permissive ise çalışıyor onu değiştirmenin yolu ise kernel ben note 2 de Agni kernel ile çözmüştüm ama ısınma yaptığı için telefonda değil android 4.2.2 kullanan tabletim de kullanıyorum

Ama Eğer şanslı iseniz yani telefonun içinde sizin gamepadinizin driveri varsa
Xbox360 gibi logitech 710 gibi bi gamepad ise gta oyunları asphalt rahatlıkla oynayabilirsiniz
Hatta mc5 bile oynayabilirsiniz( mc4 olmuyor sadece MOGA desteği var)
peki s3de onerecegin kernel nedir miui7 4.4.4 kullaniyorum hangi kernel gerekir
su
-- wait for killed...
setenforce 0

hemen deniyip yazardimda sonucu ayarlarda selinuxu goremiyorum nasil anlicam degistigini

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ayarlar>hakkında içinde ama yazılım bilgilerinde de olabilir
Evet baktım cihaz hakkında kısımında

H0lligan

Üye
    Konu Sahibi
tamam da dedigim gibi bende gorunmuyor miui 7 romu
varmi gormenin baska yolu

Üst Alt