Stabilitenin "S"si kalmadı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi

Konuyu açan benim ve kilitlenmesi gerektiğine sen karar veriyorsun Ne ilginç insanlar var.

Arkadaşlar bahsedilen üye benim ve bunu yaptığım doğru kendi halimi düşündükçe utanıyorum o sıralar gerçekten amaçsız birisiymişim ama bu şu anda sizin yaptığınızı düzeltmez evet ben android ve ios destekçisiyim ama emin olun zamanı gelince gayetde kötülüyorum kullandığım sistemi ve markayı. Huzurlu forumlar

Tepkiler: maydinmaydin

-_SEFA_-

Üye
bunu söylemek her yiğidin harcı değil. Tebrik etmek lazım.
Umarım arkadaşım problemi de çozulmuştur hala probleme dair cevap gelmedi

Konu Sahibi
Telefonu sıfırladım arkadaşlar şarj sorunu düzeldi. Şuan durum stabil. Ancak herşey şuan telefon hazıfasına kurulu. O yüzden takılma bekleme pek yok. "Yükleniyor..." yazısı yine var ama bu zaten her zaman var. Demekki Wp de zamanla dolup kasma yapabiliyormuş. O yüzden yazılımı sıfırlamak faydalı oluyor. Tavsiye ederim.

Tepkiler: GianniInfantino

-_SEFA_-

Üye
zamanla kasma yapmıyor kardeşim. Nacizane tavsiyem ya hep tel hafızasında kurulu kalsın. Yada sağlam bi harıza kartı ( misal sandisk ultra yada sandisk Extreme kullan. O zaman hafıza kartına oyun program yuklesen de asla kasmaz ...

Sorunun çözülmesine sevindim.
Windows 10 Mobile güncellemesi ile "yükleniyor" ekranları büyük oranda ortadan kalkacak.
Bu perşembe önizleme sürümünün gelmesini bekliyoruz.
Duruma bir de ondan sonra bakarsınız.

Şimdilik sorun çözüldüğüne göre

Tepkiler: maydinmaydin
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...