ßuqünde FenerßahçeLiyim anne ....umarım ßqenirsiniz

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_Diazem_

_Diazem_

Üye
    Konu Sahibi
ßuqünde FenerßahçeLiyim anne ....umarım ßqenirsiniz
Bugünde FENERBAHÇELİYİM Anne, tıpkı dün olduğu gibi, tıpkı yarın olacağı gibi, tıpkı beni doğduğun gün gibi, tıpkı son kez ezanımın okunacağı gün gibi ben bugünde FENERBAHÇELİYİM Anne.. SARI LACİVERTTEN başka renk sevmedmki Ben.. Gökkuşağını yağmurdan sonra güneşle sevdim.. ßazıları qißi şikeyle sırtsırta vererek değil.. Benim rengim doğduğumda da SARI LACİVERTti öldüğümde de SARI LACİVERT olacak, rengarenk olmak sadece Gökkuşağına yakışır.İçinde FENERBAHÇE olmayan , sarı lacivert olmayan hiçßirşeyi sevemedim anne yazLarı deniz ve güneşi yanyana sevdim meseLa ßuqünde FENERBAHÇELİYİM anne tıpkı stadLarda ßaqırmaktan sesi kesiLen taraftarın yensede yenilsede takımına sahip çıktıqı qißi tıpkı atamızın izinden qitmek qißi ßen ßuqünde FENERBAHÇELİYİM anne tıpkı iyisinde kotusunde Her halinde tek yurek tek bilek olaan kaybetse ßile kocaman stadda omuz omuz tezahurat yapan Fenerbahceli taraftarlar qißi .. ßuqünde FENERßAHÇELİYİM anne tıpkı Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"diyen islam çupi gißi...

• Beğen
Tepkiler: 'Davut

'Davut

'Davut

Üye
Eline Sağlık Ben beğendim...:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hangi takımlı Olursa olsun arkadaşımız içinden gelen bir şeyi Paylaşmış tahrik edici ve gerginlik içeren mesajlara müsade edilmeyecektir ...

Mert

Mert

Üye
Aslında pek ortam gerici değildi :D

'Davut

'Davut

Üye
Saygı göstermeyi bile becerememişler galiba yine...:)

fatih5825

fatih5825

Üye
GüzeL yazı TßrLer... GüzeL GüneşLi GünLer Ğöreceğiz.. yakındır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...