[SPP] Slide Unlock temaları lütfen bir bakın

Sponsorlu Bağlantılar

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
[SPP] Slide Unlock temaları lütfen bir bakın
arkadaşlar tamamen kendim yaptım lütfen bir görüş yazın olumlu görüşler alırsam devamını fazlasıyla vereceğim...

Maps

Skull

MacOs(edited by mturkpx)

Mario

Buyrun:

Resimler Eklenmiştir. Yorum yazarsanız ekleme yaparım. Önceki Verdiklerimi Düzenleyeceğim.

• Beğen
Tepkiler: maserte, Dn@, askbank ve 3 diğerleri

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
cevaplarınızı bekliyorum...

kasco

Üye
bı resım koysaydın bari

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
daha pek bişi bilmiyorum yani resim koyamıyorum ama içindekiler: mario, mac os(diffarent style), skull, maps

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Resim olmayınca indirmiyorz. Denemek uğraştırıo. Resimde beğenirsek koyuyoruz. Screen Snap programını kullanıp çekebilirsin.

shafak_1_2

shafak_1_2

Üye
Tşkkkkkkk

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
resimler eklendi... iyi kullanımlar

subutay1299

Üye
çok başarılı

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
kardeş herşeyi çok güzzel düşünmüssün fakat saat ikonları çok bozuyor şimdikten sana diyeyim. Yeni temalar yapacak olursan eğer bence o saatleri kullanma baştakileri diyorum

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
kardeş herşeyi çok güzzel düşünmüssün fakat saat ikonları çok bozuyor şimdikten sana diyeyim. Yeni temalar yapacak olursan eğer bence o saatleri kullanma baştakileri diyorum
örnek bir saat arkası resmi atarsan nona özel tema yaparım hatta isteğiniz varsa arkaplan gönderin yapayım...

kaavkw

Üye
Başarılı, deneyeceğim bir ara. :)

kavalye2121

Üye
Tşkler güzel olmui saol ;)

najanaja

najanaja

Üye
kardeşim yanlış anlama ama sallamışsın tamamen kendim yaptım lafı herşeyiyle kastedilir bence senin tek yaptığın temaların ikonlarını birbiriyle diştirip farklı bi tema yapmışsın sadece yani temalar üzerinde oynamışsın arkaya bi tanede duwar kağıdı çakmışsın işte bu. Hepside çok basit işlemler. o işi ben proyu ilk kurduğum zamanlarda yaptım birbirinin ikonlarını değiştirip farklı bi görünüm kazandırdım temalara en baştaki nazili olanı tamamen sıfırdan kendinmi geliştirdin yani ne hikmetse aynısı bende de war. tamam emek harcıyosunuz ama en azından yalan söylemeyin açıklamayı düzgün yapın. Temalar üzerinde oynama yapıp yeni görünümler kazandırdım desen o zaman konun kusursuzdu benim gözümde. Kusura bakma ama doğruya doğru ben yalanı sewmiyorum bu yorumuda o yüzden yaptım. Emeğine sağlık Teşekkürler...

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yanlış anlama ama sallamışsın tamamen kendim yaptım lafı herşeyiyle kastedilir bence senin tek yaptığın temaların ikonlarını birbiriyle diştirip farklı bi tema yapmışsın sadece yani temalar üzerinde oynamışsın arkaya bi tanede duwar kağıdı çakmışsın işte bu. Hepside çok basit işlemler. o işi ben proyu ilk kurduğum zamanlarda yaptım birbirinin ikonlarını değiştirip farklı bi görünüm kazandırdım temalara en baştaki nazili olanı tamamen sıfırdan kendinmi geliştirdin yani ne hikmetse aynısı bende de war. tamam emek harcıyosunuz ama en azından yalan söylemeyin açıklamayı düzgün yapın. Temalar üzerinde oynama yapıp yeni görünümler kazandırdım desen o zaman konun kusursuzdu benim gözümde. Kusura bakma ama doğruya doğru ben yalanı sewmiyorum bu yorumuda o yüzden yaptım. Emeğine sağlık Teşekkürler...

ben bu paylaşımları ilk önce burada paylaşmadım birkaç sene önce o paylaşımlarda ki bazı grafikleri ben yapmıştım. Bu nedenle benim diyebilirim ama artık dikkat ederim.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
najanaja

najanaja

Üye
ben bu paylaşımları ilk önce burada paylaşmadım birkaç sene önce o paylaşımlarda ki bazı grafikleri ben yapmıştım. Bu nedenle benim diyebilirim ama artık dikkat ederim.

gerçekten grafikleri ikonları kendin tasarlıyosan ellerine sağlık kesinlikle tekrar kusura bakma olur yanlış anlaşılmalar ve sözlerimi alınganlıkla karşılık vermeyip efendi bi şekilde cvp werdiğin için tekrar teşekkür ederim iyi çalışmalar kardeş.

mturkpx

mturkpx

Üye
    Konu Sahibi

gerçekten grafikleri ikonları kendin tasarlıyosan ellerine sağlık kesinlikle tekrar kusura bakma olur yanlış anlaşılmalar ve sözlerimi alınganlıkla karşılık vermeyip efendi bi şekilde cvp werdiğin için tekrar teşekkür ederim iyi çalışmalar kardeş.

Sağ ol ben daha önce Maxicep tarzı bir İnternet sitesi açmıştım zaten benim ilgi alanım da html, css ve pug kod türleri ara ara javascript ile uğraşıyorum orada bunları koymuştum başkasından alıp editlediklerimde zaten edit yazıyor. Yine de yorumuma saygı duyduğun için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: najanaja
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
ÇOK seviyeli bi tartışmamsı muhabbet olmuş..ikinize de teşekkür edesim geldi ve teşekkür ediyorum..

• Beğen
Tepkiler: kaptansharp ve najanaja

Üst Alt