Ali58_58
Üye
-
Konu Sahibi
-
yaw geç onlarıBir tane site var orda 0 s3 250 tl hemde java
Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi
Allah Allah bide corilla classla korunuyo felan diyolar demekki yalanmışŞuda var s3un ekranı cok dayanıksızmıs googledan araştır neredeyse samsungu yıkacaklar bu yüzen
Allah Allah bide corilla classla korunuyo felan diyolar demekki yalanmış
teşekkürler ama küçük ekran değil büyük ekranlı almayı düşünüyorum ama bi yardım eden çıkmadıkiBen de de wonder vardı. Ne yaptıysam istediğim kıvama gelmedi sattım s3 mini aldım kesinlikle tavsiye:-)
teşekkürler ama küçük ekran değil büyük ekranlı almayı düşünüyorum ama bi yardım eden çıkmadıki
Ben de de wonder vardı. Ne yaptıysam istediğim kıvama gelmedi sattım s3 mini aldım kesinlikle tavsiye:-)
Aynı düşünce bendede varÇok akıllıca bir hamle olur diye düşünüyorum.Siz wonderinizi kaça sattınız üzerine ne kadar ekleyip s3 mini aldınız ?
Bir dakika bile düşünme yap :-) ben 600e verdim üste 350 verdim. 17 ay garantisi vardı.
600 liraya iyi vermissinBenim telinde 21 ay garantisi var daha uc aylik.Bende ayni fiyata alici bulabilirsem olabilir
Aynen katiliyorumTesekkurler
Dun aldim s3 mini kardesim cok memnunum.Telefon oyunlarla uygulamalarla menulerle dalga geciyor cok seriBatarya omrude cift cekirdekli 1ghz ve 1gb ram icin cok iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?