Spoof yardımmm !! :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
Spoof yardımmm !! :(
Arkadaşlar yeni katıldım aranıza telefonum wave 2 alalı daha 1 hafta oluyor. Konulardan öğrendiğim gibi bire bir yapıyorum spoof oyun spooflarnıyor ama menuden simgeye tıklayınca değil samsung appsden konteynır uygulamaya başlat deynce açılıyor heryerdede internet olmadığı için oyunları açamaıorum bu oyunları menuden açmanın bi yolu yokmu versiyuonum 1.2 jvjl3

Spoofu yanlış yapıorsundur diyenler olacaktır nasıl yaptığımı anlatıyorum :
-istediğim uygulamanın konteynırını bedava olarak telefon üzernden samsung apps den indiriorum
-telefonu yığn bellek mdunda pcye bağlaıyorum
-spoof 2.5 teki applisti açıyorum uygulamalar sıralanıyor
- yükleyeceğim oyunun konteynır uygulamasını seçiyorum listeden spoofa basıyorum
-ordan ... olan seçeneğe tıklayıp yuklemek istedğim oyunun klasörünü seçiyorum
-iki kare olan seçeneğe basıyorum ve bi miktar beklemem gerekiyor çünkü işlemi gerçekleştiriyor
-işlem bitince güvenli kaldr yapıp telefonu pcden çıkarıorum dilini eng yaıp tekrar türkçe yapıorum
-oyunlar menuye eklenmiş oluo fakat menuden basınca açılmıorlar samsung appse girip indirdiğim kontenır uygulamayı başlat dersem karşılığında spoof yaptığm oyun açlıyor
ben oyunları menuden açmak istiyorum aslnda sorun değil ama heryerde internet olmadığı için sorun oluor bazıları drek menuden açılıor diolar ama varmı bi çaresi ? tekrar hatrlatıorum tlfn wave 2 version 1.2 jvjl 3

Kubde

Kubde

Üye
spoof u yanlış yapmıyorsun arkadaşım jvjl3 e spoof tam olmuyor yazılım bir şekilde kısıtlıyor bunu. yani senlik bir durum yok bekliyeceğiz buna da uygun bir spoofer illa ki çıkacaktır.

taksim67

Üye
WAVE 2 spoof yapmak mumkun (jk2 -JK3 yazilimi)
Ama tabii ki multiloader'e yazilim degistirmeniz gerekecek ve bu yazilim spoof edilbilmesi icin degistirilmistir.
buradan degisim'in olan firmware yukleyebilirsiniz :

--------------- Ekleme ---------------

bak bu sayfada anlitiliyor ne yapman gerektigini ,ama dikkat et cunku turkce cevirip sayfayi bir yanlis yapma ,aslinda pek tavsiye etmem rusca anlamiyorsan ama denebilirsin olmasa baska bir firmware yuklemen gerekecek

eaagent

eaagent

Üye
    Konu Sahibi
saolun . ya cok firmware fln ugrasmak istemiorum aslnda nolr nolmaz die ama 4 gözle 2.0 ı beklioruz eminim bu team ler bu sürümle özellkle ugrasıcaklardr umarm guncelleme gelr

mustafaes

Üye
Arkaslar nasil yacaz indirdigimizle lutfen yardim edermsiniz

resiml' annatim varsa

mustafaes

Üye
Peki abim Bu dediginiz Ne işey yarıyor Lütfen açıklarmısınız

nescafe656

Üye
mustafa bu spoff olayı paralı uygulamaları bedava yüklemeyee yarıyor kardeşim:oke:

mustafaes

Üye
Samsung Apps acilmiyor

Bigisayara usB TAKIYORUM ama birturli olmuyor sole hata geliyor aygitiniz duzgun calismaya bilirdiyor

ve baglanmiyor yardim Lutfen

Tmm bilgisyara samsung usb kablusunu taktım ve sonra İnternet paylaşımı seçtim telefon dan ve driver geldi ama tıklıyorum hata veriyor

şu şekilde

----------Eklendi @ 10:02:57 ---------- Yazıldı @ 09:36:05 ----------

evet abim buda video su Upladım

şu şekilde hataveriyor

mvelten

mvelten

Üye
Samsung Apps acilmiyor

Bigisayara usB TAKIYORUM ama birturli olmuyor sole hata geliyor aygitiniz duzgun calismaya bilirdiyor

ve baglanmiyor yardim Lutfen

Tmm bilgisyara samsung usb kablusunu taktım ve sonra İnternet paylaşımı seçtim telefon dan ve driver geldi ama tıklıyorum hata veriyor

şu şekilde

----------Eklendi @ 10:02:57 ---------- Yazıldı @ 09:36:05 ----------

evet abim buda video su Upladım

şu şekilde hataveriyor

bilgisayara usb modem olarak bağlamışsın telefonu "kies" modunda bağlaman lazım .

"menü->ayarlar->bağlantılar->usb->kies"

mustafaes

Üye
denedim olmuyor

Aygıtınız Düzgün Çalışmaya Bilirdiye buton geliyor

videoda Gösterdigim gibi
yükleniyor ve sonra düzgün çalışmaya bilirdiyor
yardım Lütfen
Samsung tlfon süper ama bu yönleri Kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt