eaagent
Üye
Spoof yardımmm !! :(
Arkadaşlar yeni katıldım aranıza telefonum wave 2 alalı daha 1 hafta oluyor. Konulardan öğrendiğim gibi bire bir yapıyorum spoof oyun spooflarnıyor ama menuden simgeye tıklayınca değil samsung appsden konteynır uygulamaya başlat deynce açılıyor heryerdede internet olmadığı için oyunları açamaıorum bu oyunları menuden açmanın bi yolu yokmu versiyuonum 1.2 jvjl3
Spoofu yanlış yapıorsundur diyenler olacaktır nasıl yaptığımı anlatıyorum :
-istediğim uygulamanın konteynırını bedava olarak telefon üzernden samsung apps den indiriorum
-telefonu yığn bellek mdunda pcye bağlaıyorum
-spoof 2.5 teki applisti açıyorum uygulamalar sıralanıyor
- yükleyeceğim oyunun konteynır uygulamasını seçiyorum listeden spoofa basıyorum
-ordan ... olan seçeneğe tıklayıp yuklemek istedğim oyunun klasörünü seçiyorum
-iki kare olan seçeneğe basıyorum ve bi miktar beklemem gerekiyor çünkü işlemi gerçekleştiriyor
-işlem bitince güvenli kaldr yapıp telefonu pcden çıkarıorum dilini eng yaıp tekrar türkçe yapıorum
-oyunlar menuye eklenmiş oluo fakat menuden basınca açılmıorlar samsung appse girip indirdiğim kontenır uygulamayı başlat dersem karşılığında spoof yaptığm oyun açlıyor
ben oyunları menuden açmak istiyorum aslnda sorun değil ama heryerde internet olmadığı için sorun oluor bazıları drek menuden açılıor diolar ama varmı bi çaresi ? tekrar hatrlatıorum tlfn wave 2 version 1.2 jvjl 3
Spoofu yanlış yapıorsundur diyenler olacaktır nasıl yaptığımı anlatıyorum :
-istediğim uygulamanın konteynırını bedava olarak telefon üzernden samsung apps den indiriorum
-telefonu yığn bellek mdunda pcye bağlaıyorum
-spoof 2.5 teki applisti açıyorum uygulamalar sıralanıyor
- yükleyeceğim oyunun konteynır uygulamasını seçiyorum listeden spoofa basıyorum
-ordan ... olan seçeneğe tıklayıp yuklemek istedğim oyunun klasörünü seçiyorum
-iki kare olan seçeneğe basıyorum ve bi miktar beklemem gerekiyor çünkü işlemi gerçekleştiriyor
-işlem bitince güvenli kaldr yapıp telefonu pcden çıkarıorum dilini eng yaıp tekrar türkçe yapıorum
-oyunlar menuye eklenmiş oluo fakat menuden basınca açılmıorlar samsung appse girip indirdiğim kontenır uygulamayı başlat dersem karşılığında spoof yaptığm oyun açlıyor
ben oyunları menuden açmak istiyorum aslnda sorun değil ama heryerde internet olmadığı için sorun oluor bazıları drek menuden açılıor diolar ama varmı bi çaresi ? tekrar hatrlatıorum tlfn wave 2 version 1.2 jvjl 3