Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
spilde son durum...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69
Üye
Konu Sahibi
spilde son durum...
bugun çektim bu fotoğrafları,çok soğuktu...
ycg35
Üye
çok güzel çekmişsin eline sağlık manisadan bi arkadaşla konuştum bugün kar var demişti izmirde sabahın erken saatlerinde başladı kar yağışı hala aralıklarla yağıyor özellikle karşıyaka yani bnm bölgemde fırtına var bi ağaç devrildi arka sokakta yamanlar dağında kar var oraya yağan kar rüzgarla buralara kadar geliyor ama telefonum tamirde olduğu için fotoğraf çekemedim malesef zaten yavaşladı izmire kar yağmayalı kaç sene olmuştu be...
FerreT
Üye
Size çok az yağmış ya..Sadece yükseltsi fazla olan yerlere yağmış..Denizlide lapa lapa yağıyor Allah bozmasın
ycg35
Üye
izmirede lapa lapa yağsa ne güzel ödev yapmaktan kurtulurdum keşke yrn okullar tatil olsa ahh ahh izmirde hiç tatil olmadı ki yrn olsun yarın izmirde hava durumu gündüz 5 akşam 0 derece diyo bakalım kar daha da çok yağcakmı yoksa komple durcakmı şu an hala hafif serpiştiriyo