spilde son durum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamboys69

dreamboys69

Üye
    Konu Sahibi
spilde son durum...
bugun çektim bu fotoğrafları,çok soğuktu...

ycg35

ycg35

Üye
çok güzel çekmişsin eline sağlık manisadan bi arkadaşla konuştum bugün kar var demişti izmirde sabahın erken saatlerinde başladı kar yağışı hala aralıklarla yağıyor özellikle karşıyaka yani bnm bölgemde fırtına var bi ağaç devrildi arka sokakta yamanlar dağında kar var oraya yağan kar rüzgarla buralara kadar geliyor ama telefonum tamirde olduğu için fotoğraf çekemedim malesef zaten yavaşladı izmire kar yağmayalı kaç sene olmuştu be... :)

FerreT

FerreT

Üye
Size çok az yağmış ya..Sadece yükseltsi fazla olan yerlere yağmış..Denizlide lapa lapa yağıyor Allah bozmasın :biggrin:

ycg35

ycg35

Üye
izmirede lapa lapa yağsa ne güzel ödev yapmaktan kurtulurdum keşke yrn okullar tatil olsa ahh ahh izmirde hiç tatil olmadı ki yrn olsun :D yarın izmirde hava durumu gündüz 5 akşam 0 derece diyo bakalım kar daha da çok yağcakmı yoksa komple durcakmı şu an hala hafif serpiştiriyo :D

canturgay

canturgay

Üye
Size çok az yağmış ya..Sadece yükseltsi fazla olan yerlere yağmış..Denizlide lapa lapa yağıyor Allah bozmasın :biggrin:
sen bi de bizim burayı görsenn. maç bile ertelendi yani . o derece..

_dumanist_

_dumanist_

Üye
Ne güzel burda merkezde hiç kar yağmadı yaw :S kuru soğuk var donuyoruz :) (resimler güzelmiş sağol :) )

neslein

neslein

Üye
burdada bi yagdı ta ne zaman artık yagmıyo şoyle lapa lapa yağsada gezsek

bu arada fotolar cok güzel eline saglık:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt