Spiderman Toggle Pack by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sLeepLe

sLeepLe

Üye

bilmiyorum artık ne çıkar :) elimden gelen düzgün bi şekilde yapmaya çalışıyom :)

- - - Eklendi - - -

walla umarım öle olur yapıyoz ya bakalım beğencenizmi :)

- - - Eklendi - - -

aynen beğenen var beğenmeyen var kişiye göre deişir bu durum elbet, yaşıma bakmayın ben çocuk ruhluyumdur hala bol bol çizgifilm seyrediyorum :) ve yaptıklarımı beğenerek yapıyorum :)
Çocuk ruhlu olmak güzel insanı dinç tutar :D bende severim çizgifilm ama yeni dönemdekileri pek tutmadım :hmmm

• Beğen
Tepkiler: najanaja

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Çocuk ruhlu olmak güzel insanı dinç tutar :D bende severim çizgifilm ama yeni dönemdekileri pek tutmadım :hmmm

benim favorilerim starwars clon wars bide oscar çöllerde :) keler leri çok sewiyom oscar da da karakteri sewimli yapmışlar :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
sLeepLe

sLeepLe

Üye
bugs bunny,daffy duck,tom ve jerry,road runner ve çakal,diabolik vardı :D şimdi aklıma gelenler bunlar

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bugs bunny,daffy duck,tom ve jerry,road runner ve çakal,diabolik vardı :D şimdi aklıma gelenler bunlar

ooo sen baya bi eskide kalmışsın ben artık onları izlemiom ömrüm onlarla geçti zaten :) neyse bu konu uzar gider bence kapatalım :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
asigsasi

asigsasi

Üye
bunu içtenlikle söylüyorum çalışmalarını her zaman takdir ettim ve şu ana kadar olan tüm setlerini beğendim ve beğendiler bu da beğenilecek hiç şüphe yok buna kolay gelsin:oke:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
bunu içtenlikle söylüyorum çalışmalarını her zaman takdir ettim ve şu ana kadar olan tüm setlerini beğendim ve beğendiler bu da beğenilecek hiç şüphe yok buna kolay gelsin:oke:

Teşekkür ederim kardeşim beğenmenize gerçekten çok sevindim kimi uğraştırıyor kimi hiç uğraştırmadan bi kere de yapıyorum öle yada böle zaman harcıyorum emek veriyorum işte, ve bu emeklerimin boşa gitmemiş olması beni sewindirdi :)

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
yutkun

yutkun

Üye
eline saglık

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt