Spiderman Toggle Pack by najanaja

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Spiderman Toggle Pack by najanaja
Kahramanlardan gitmişken bide spiderman yapalım dedim :)

İÇERİK :

Radyo kullanarak çal
Sessiz
Dlna
NFC
Wi-Fi
Mobil veri izleyici
Network 3G
Bluetooth
Mobil veri açık/kapalı

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: >Lips Of AngeL<, sLeepLe, jatvalca ve 3 diğerleri

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
tempestshine

tempestshine

Üye
Yazı tipin süper olmuş abi :oke: Ayrıca wi-fi simgesinin renkli olması da çok güzel olmuş.Emeğine Sağlık :spr

• Beğen
iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
Ellrine sağlık abi :) :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

- - - Eklendi - - -

Yazı tipin süper olmuş abi :oke: Ayrıca wi-fi simgesinin renkli olması da çok güzel olmuş.Emeğine Sağlık :spr

teşekkür ederim kardeşim :) walla simgeleri maskeyle uyumlu olsun die kostümdeki renkleri kullandım kırmızı mavi bide siyah ekledim ayrıca yanlardaki şeffaf alanda çok güzel oldu bence 3 renkli olması ve içinde ağ var ama şeffaflaştırdım baya fazla belli olmasın die dikkatli bakınca anlaşılıyo :) walla kardeşim sıfır düzenlemeyle yaptım :) bi, kere de yaptım ve hepsi cuk die oturdu :) Rica ederim kardeşim.

- - - Eklendi - - -

Ellrine sağlık abi :) :tşk:

rica ederim kardeşim.

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler dostum ellerine sağlık

• Beğen
bayram yazıcı

bayram yazıcı

Üye
Ah Hulk ah :tşk:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler dostum ellerine sağlık

rica ederim kardeşim

- - - Eklendi - - -

sanırım sen hulk hayranısın ve bu ahlar bana bi istek gibi geliyo :) dier konuda muhabbet uzamasın die yorum yazmamıştım :) siz beni yine yanlış anlamıoşsınız biriniz esir oldu dio biriniz tehdit seviyesi dio :) ben bunlardan bahsetmiyorum ben karakterden bahsediyorum başlı başına tehdit seviyesi düşük olabilir hatta bi çoğundan daha güçsüz olabilir ben adamı karizmatik buldum sadece ve özelliği çok hoşuma gidiyor silah olarak ok çok hoşuma giden bir silahtır ve bu şeklide kullanılması :) mesela yüzüklerin efendisinde beyaz uzun saçlı elf mükemmel derece ok kullanıyodu onada hayrandım :) bilmem anlatabildimmi :) Rica ederim.

jatvalca

jatvalca

Üye
emeğe saygı güzel görünüyor

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Eline sağlık kardeşim güzel olmuş :) alıştın sen he cuk diye tek seferda oturtmalar falan nazar değmesin :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Eline sağlık kardeşim güzel olmuş :) alıştın sen he cuk diye tek seferda oturtmalar falan nazar değmesin :D

rica ederim kardeşim e ustalaştık artık :D ama bu tarz yapmayacam artık rusların yorumlarını okudum da çocukca işe yaramaz falan die yorumlar yapmışlar ama paylaşan arkadaş beni savunmuş lafı sokmuş onlara :) ben en güzeli kullanılabilir daha profesyonel şeyler yapayım bu arz yeter artık garip şeyler yapmayacam :) şimdi bi istek var onla uğraşayım biraz bikaç günümü alır o.

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe ve asigsasi
sLeepLe

sLeepLe

Üye

rica ederim kardeşim e ustalaştık artık :D ama bu tarz yapmayacam artık rusların yorumlarını okudum da çocukca işe yaramaz falan die yorumlar yapmışlar ama paylaşan arkadaş beni savunmuş lafı sokmuş onlara :) ben en güzeli kullanılabilir daha profesyonel şeyler yapayım bu arz yeter artık garip şeyler yapmayacam :) şimdi bi istek var onla uğraşayım biraz bikaç günümü alır o.
yap bakalım kardeşimde görsünler najanaja gücünü :box

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
ama bu yaptığım türk işi yabancıların kullanacanı sanmam :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
asigsasi

asigsasi

Üye
sağlam ve kaliteli birşeyler olacak diye düşünüyorum

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Çocukça diyen var.Beğenip kullanan yetişkinlerde var.Fazla laf atmasın o Ruslar döveriz :sopa:

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
Sağlam bişey bizi bekliyo o zaman iyi iyi :D

bilmiyorum artık ne çıkar :) elimden gelen düzgün bi şekilde yapmaya çalışıyom :)

- - - Eklendi - - -

sağlam ve kaliteli birşeyler olacak diye düşünüyorum

walla umarım öle olur yapıyoz ya bakalım beğencenizmi :)

- - - Eklendi - - -

Çocukça diyen var.Beğenip kullanan yetişkinlerde var.Fazla laf atmasın o Ruslar döveriz :sopa:
aynen beğenen var beğenmeyen var kişiye göre deişir bu durum elbet, yaşıma bakmayın ben çocuk ruhluyumdur hala bol bol çizgifilm seyrediyorum :) ve yaptıklarımı beğenerek yapıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve sLeepLe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt