parsreis Üye arkadaşlar bu linkte hem türkçesi hemde son sürümü mevcut ses sorunu yok, Türk kanalı sayısı artmış. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...le-trt1-2-3-4-nokia-n97-ve-5800-a-318336.html
arkadaşlar bu linkte hem türkçesi hemde son sürümü mevcut ses sorunu yok, Türk kanalı sayısı artmış. http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...le-trt1-2-3-4-nokia-n97-ve-5800-a-318336.html
serhat_dogfb Üye vodbull' Alıntı: Program Açtığım zaman kendi kendine kapanıyor neden olabilir :S Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bndede vardı belirsiz bir sorun tekrar tekrar yukledim duzeldi...
vodbull' Alıntı: Program Açtığım zaman kendi kendine kapanıyor neden olabilir :S Genişletmek için tıkla ... aynı sorun bndede vardı belirsiz bir sorun tekrar tekrar yukledim duzeldi...
bulent_kutay Üye saol kardes emegın ıcın.. --------------- Ekleme --------------- ses gelmıyor yardımcı oluırsanız sevınırım kardes
saol kardes emegın ıcın.. --------------- Ekleme --------------- ses gelmıyor yardımcı oluırsanız sevınırım kardes
RE-TUR Üye Yaa arkadaşlar yüklemek istiyorum ama ''Sertifika hatası,uygulama sağlayıcıyla görüşün'' diyor nasıl hallederim acaba yardım edebilirmisiniz...
Yaa arkadaşlar yüklemek istiyorum ama ''Sertifika hatası,uygulama sağlayıcıyla görüşün'' diyor nasıl hallederim acaba yardım edebilirmisiniz...
clark53 Üye kardeş süpersin inşallah şifreyle oluyordur burdan diil ama başka yerden buldum programı türkçe kanallarda var ) --------------- Ekleme --------------- şifre kabul etti openn canal diyor ama tık yok (
kardeş süpersin inşallah şifreyle oluyordur burdan diil ama başka yerden buldum programı türkçe kanallarda var ) --------------- Ekleme --------------- şifre kabul etti openn canal diyor ama tık yok (
şenko39 Üye Ellerine sağlık kardeş süper çalışıyor bide vodafone hattı ile çalışsa süper olacak --------------- Ekleme --------------- Teşekkürler ellerine sağlık kardeş süper çalışıyor bide vodafone hattı ile çalışsa süper olacak.
Ellerine sağlık kardeş süper çalışıyor bide vodafone hattı ile çalışsa süper olacak --------------- Ekleme --------------- Teşekkürler ellerine sağlık kardeş süper çalışıyor bide vodafone hattı ile çalışsa süper olacak.