Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1) Verilen linkteki dosyayı bilgisayarınıza indirin.
2) İndirdiğiniz dosyasının içerisinde dat uzantılı dosyalar bulunmaktadır.Bu dosyaları "SPBshell" adında bir klasör oluşturup içine açın.Eğer dosyalar zaten "Spbshell" klasöründe ise sadece dosyayı herhangi bir yere açın yeter.Kısacası amacımız şu: dat uzantılı dosyaların tamamı "Spbshell" adlı klasörün içinde olacak.
4) SPBshell klasörünü olduğu gibi hafıza kartındaki "Others" klasörü içine kopyalayın.(Bu klasör telefondan bakıldığında "Diğer" olarak gözüken klasördür)
5) Bu işlem sonucunda elimizdeki dat uzantılı dosyaların Others\SPBshell klasörü içinde olmasına dikkat ediniz.Artık herşey hazır.Programı başlatıp keyfini çıkarabilirsiniz.
winstonsmith
Üye
yok kardeş denedim gerçekten olmuyor..sen kendi teline denedinmi??
denemediysen bi zahmet denermisin bu stili??
KayraBey
Üye
Tabiki denedim.Hiçbir sorun yok.İlk önce bozuk gibi duruyordu.Sonra ekrandaki herşeyi silip yeniden tek tek ekleyince başardım.Hatta kendi açtığım konuda da paylaşacaktım ama sonuç olarak burada paylaşılmış diye ben paylaşmadım.
winstonsmith
Üye
neyse artık..
mangdaşire
Üye
çok güzel.birtek arka planlar biraz büyük boyutlu...
ilk önce spb shell 3.7.2 build 693 müydü öyle birşeydi(kayrabey kardeşin konusundaki spb shell) onu karta kur.sonra others klasörü var kartta(yoksa oluştur) onun içine "SPBShell"adında bir dosya aç.ve SPBShell klasörünün içine,buradaki zip dosyasını indirip,aç,klasörün içindekileri(SPBShelln8 içindeki dat dosyalarını birde txt dosyası) bu karttaki boş SPBShell klasörünün içine at.SPB shell açıksa çık ve tekrar gir.tabi hepsinden önce eski sürüm varsa onu kaldır.
yapamazsan buraya yaz.gerekirse link koyabilirim...
winstonsmith
Üye
kardeş bi link koyabilirmisin rica etsem..yükledim fakat görüntüyü düzenleyemiyorum.hazır ayarlarda nasıl yapabilirim??
--------------- Ekleme ---------------
tamam arkadaşım hallettim ama pekte umduğum gibin çıkmadı..Sağolun yardımlarınız için..