SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
çok şarj gidiyormu ?

Kayahan14

Kayahan14

Üye
çok saolasın kardeşim şimdi saddce kişiselleştirmek kaldı

alaStar

alaStar

Üye
İsmail bunu kardesimin telefonuna uygulayacamda androide rom atmak daha kolay göründü gözüme :ehe bunun daha kolay yolu yokmu ki kardeşim :sirit:

tengin

Üye
Sarj Olayı Aynı Belle Gibi Öyle Sarj Yemiyor :) Telefonum Lumia Görünümü Kazandı :tşk:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Telefon Yan Cevirince Kapanmasını istemiyorsanız

ayarlardan/genel e gelin oradan 5.sütunda otomatik yazar onu dikey yapınca o sorun ortadan kalkıyor

• Beğen
Tepkiler: HacKLess

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Sarj Olayı Aynı Belle Gibi Öyle Sarj Yemiyor :) Telefonum Lumia Görünümü Kazandı :tşk:

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Telefon Yan Cevirince Kapanmasını istemiyorsanız

ayarlardan/genel e gelin oradan 5.sütunda otomatik yazar onu dikey yapınca o sorun ortadan kalkıyor

:rica:

HAM ZA

HAM ZA

Üye
c6 fw de olurmu bu?

arsizbelafan

Üye
ya eski mesajlara baktm da bende de spb bozuk dedi başka yerden indirdim yükledigimde kapanıp açılıyo

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ya eski mesajlara baktm da bende de spb bozuk dedi başka yerden indirdim yükledigimde kapanıp açılıyo
Symbian kullanıcısı değilim artık . Androide geçtim. Yoksa ayrıntılı bilgi verebilirdim test ederek ama şuanda symbian ile ilgili pek bilgim yok. Refresh kullanıyor olabilirsiniz. Sürümünüze bakın. Teliniz hacklimi değilmi diye. Aktivasyon yapın. Eksiksiz yapın yani :)

kaan_aykir

Üye
dahili hafızada yani telin hafızsında others yada diğer die dosya yok bende. cye kursam olmazmı? yada o diger dosyasını nasıl cözücez?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
dahili hafızada yani telin hafızsında others yada diğer die dosya yok bende. cye kursam olmazmı? yada o diger dosyasını nasıl cözücez?
Okadarı kendi becerinize kalmış ben bişey yapamam :oke:

Üst Alt