En iyi turbobit upload yapıyor hızlı / hatasız şekilde o yüzden buraya yüklüyorum. Başka yerlerede yükleyemem malesef okadar zamanım yok bi şekilde indirmeye bakın.
turbobit indiremedim hala ya. 10 dk bekliyorum süre bitiyor. sonra nereye tıklıcam. yada kendimi başlıcak indirmeye nedir biri soylesin.
- - - Eklendi - - -
hoca şunu başka yolla yapıver ya. turbobit olmuyor bende. bi sorun olmalı. süreyi bekliyorum. indi linki gelmiyor. süre yeniden kendi kendine başlıyor..
turbobit indiremedim hala ya. 10 dk bekliyorum süre bitiyor. sonra nereye tıklıcam. yada kendimi başlıcak indirmeye nedir biri soylesin.
- - - Eklendi - - -
hoca şunu başka yolla yapıver ya. turbobit olmuyor bende. bi sorun olmalı. süreyi bekliyorum. indi linki gelmiyor. süre yeniden kendi kendine başlıyor..
ama hocam privateye sonraki aşamada bi dosya atmamız lazım. onu nasıl halledicez. ben arkadaşın verdigi x-ploreyi kulanıyorum. bulmadı. privateyi tel hackli ama
Arkadaşlar artık androide geçtim o yüzden bukadar detayı bilemiyecem. Tel hackli ise düzgün hacklediyseniz rom patcher sorunsuz ise private olması gerekir.
deneyelim bakalım değişiklik olsun ama refreshte sorunlu falan diye yorum atılmış olmucaksa hiç uğraştırma ismail bazılarındamı sorun çıkıyo yoksa refreshlerde hepmi çıkıyo kendi cfwmi kullanıyorum
deneyelim bakalım değişiklik olsun ama refreshte sorunlu falan diye yorum atılmış olmucaksa hiç uğraştırma ismail bazılarındamı sorun çıkıyo yoksa refreshlerde hepmi çıkıyo kendi cfwmi kullanıyorum
Bazıları refresh başarılı diyor bazıları başaramadım tel refresh diyor. Normalde sorun çıkmaması lazım ama büyük ihtimalle olmuyor diyenler hacki düzgün yapmamış kişiler