Spb Tv Kanalları Ile Tv Tüm Kanallar Yerli-Yabancı GeLin !!

Sponsorlu Bağlantılar

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
Tesekkurler

Karacan_1982

Üye
tsk

yilmazezer

Üye
Arkadaşlar ben telefonun kendi tarayıcısından giriyorum. Kanala tıkladıgım zaman Realplayer'a aktarıyor fakat Realplayer ''Ses ve video oynatılamıyor. Kısmen oynatma deneniyor'' diye yazdıktan sonra sadece ses çıkıyor ama görüntü yok.

Daha önce bant genişliği yetersiz yazıyordu. Realplayer'den bant ayarlarını yükselttim. Spb tv'den video kalitesini düşürdüm. Daha ne yapmam gerek acaba?

Vodafone internet paketini kullanıyorum. Telefonumda Nokia E66

Ses var görüntü yok?

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım spb tv nin sitesinde ki ayarları değiştirip dene yüksek kaliteli h264 yap mesela ;)

yilmazezer

Üye
Malesef o da olmuyor... Siteden bütün ayarları denedim. Realplayer'ın bant genişliği ayarlarınıda yükselttim fakat hala ses var görüntü yok. Realpleyer'dan izleyebilen var mi?

selcen11

Üye
5800 ile nasil izliyoruz, ben bunu anliyamadim. Lütfen bu konuda bilgilendirirmisiniz beni.

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım verdiğim siteye kendi tarayıcınla gir görünen on izlemede ki kanalın resmine tıkla real player e bağlanır ;) ya da bi arkadaş linkleri vermişti onları web tarayıcının adresine yapıştır git de direk real player açılır ;)
kolay gelsin

selcen11

Üye
Tıklıyorum, ama hiç bişey acılmıyor kardeş. Bu yüzden söyledim zaten.

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
kanal linkleri eklenmiştir:oke:

ekonomist52

Üye
n70 te denedim olmuyor arkadaşlar. sizler nasıl başardınız bu işi hayretya

black487

Üye
Arkadaslar bosuna ugrasıyorsunuz ovi magazaya girin spb tv yi indirin bu kadar basit

mhmt159753852

Üye
dghf

--------------- Ekleme ---------------

beyler bu kanallardan baska kanal yokmu yahu :) tnt kanal d fox tv fln

ekiosi35

Üye
valla benım telefonda hatlı ama wifi var samsung star wifi cok rahat ızlıyorum ekran wifiniz yada internet paketıbnız varsa kullanın yoksa para dayanmıyor.Wifisi olan arklar dıkkat edın kacırmayın

bilader harock bosa ugrastırıyorsun ınsanları sız tarayıcıya yazın bu kdrr sıteye gırın bedava tv ızleyın butun kanallarda var orda bosuna ugrasıyorsnuz ben ole yaptım oldu sımdı yer ımlerıne kaydettım dırek ordan gırıp ızıyorum.Bu bnm verdıgım sıtenın ısmını yazdı sız spb tv ye tıklayın yukarda tarayıcıda yazan siteyı telefondan gırın tmmdır bir teşşekur hor gormeyın

diğer yabancı kanalları izliyebilirsin yabancı fox u tavsiye ederim ;):oke::oke::oke:
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Ben farklı birşey mi dedim dostum kanal linkleri güncellendigi için direk siteye girerek linki kopyalayıp izleyin ;) :D yabancı güzel kanallarda var

azisoktay

Üye
ttttttttttttt

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
slmlar arkadaşlar..açtığnız bu konuyu bi aydır takip ediorum ama ben hala bunu kullanabilmiş değilim yardımcı olursanız sevinirim..öncelikle benim telefonumun markası nokia 6300..ben telime core player aradım bi türlü bulamadım bana yardımcı olursanız sevinirim..ucweb 7.2 var ama vodfone hattımda hiç tl olmadığı için açmıyor...ilğiniz için şimdiden teşşekkür ederim ....help me...

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
Arkadaşlar bunu daha akıcı yapmak için herhangi bi ayar varmı ne yaptıysam şöyle televizyon tadında izleyemedim siteden söylenen her ayarı yaptım başarılı olamadım sizde de böylemi acaba.

harock

harock

Üye
    Konu Sahibi
Dostum ayarlardan settings den yani low yap ayarı ;)

_CEPMASTER_

_CEPMASTER_

Üye
Dediğin gibi yaptım ama sonuç aynı. Spb tv de vodafone gibi 3gp formatında oynatsaydi çok güzel olurdu.En azından real player de oynatma imkanımız olurdu Eminimki bir çok kişi bu dert den muzdarip.. Bu spb tvye ulaşma imkanımız varmi?

Üst Alt