SPB Software SPB Mobile Shell v3.05.349 S60v5 SymbianOS9.4 Unsigned [Orijinal Türkçe]

Sponsorlu Bağlantılar

mahser4222

Üye
süppersin yaa ellerine sağlık. tam telefonu satma niyetindeydim. bu program ilaç gibi geldi :)

abaroov

abaroov

Üye
Arkadaşlar iki gündür uğraşıyorum. 5800'ıma bir türlü yükleyemedim bu programı. sis dosyasını imzalıyorum ve tele yüklüyorum. sertifika hatası almıyorum ama "güvenli olmayan sağlayıcıdan korumalı dosya yüklenemez" benzeri bir uyarı alıyorum.

baktım bu şekilde yapamadım kırık cab uzantılı şekilde yüklemeye çalıştım. orada da cab uzantısını tel tanımıyor.

cab uzantısını açman için FExplore gibi bir programdan bahsedilmiş bi forumda. onu da indiriyorum imzalıyorum bu defa "güvenli olmayan cart curt" uyarısını yine alıyorum.

kısır döngü içindeyim. bıktım. depresyona girdim.

şu fakire bi yardım...

bu programı teli hacklemeden yüklememin bir yolu yok mu. lütfen yardım.

e_r_EN

e_r_EN

Üye
eğer programın sitesinden yüklersen böyle bir problem yaşamazsın yada yaşamaman gerekir ' sağ tarafta trial olanı indirmelisin.

abaroov

abaroov

Üye
teşekkür eren. yani bu kafayla trial'dan başka olmaz sana diyorsun e mi? canın sağolsun.

e_r_EN

e_r_EN

Üye
sürümü paralı olduğu için diyorum yanlış anlaşılma olmasın zaten bende şimdilik trial kullanıyorum süresi bitince kırmak için uğraşıcam

abaroov

abaroov

Üye
peki üstad. teşekkür. ya bi de şeyi sorsam ben. bu cab uzantılı dosyaları açmak için de mi hack gerekiyor. çünkü ben bir türlü açamadım.

e_r_EN

e_r_EN

Üye
malesef bu konuda bilgim yok

abaroov

abaroov

Üye
olsun varlığın yeter... :)

boramir1981

Üye
arkadaşlar Öncelikle teşekkürler.3d efect leri nasıl aktif hale getirebiliriz yada nasıl çalıştırabiliyoruz. 5800

zfrgnr

Üye
kardeşler hepinizin eline emeğine sağlık ama benim anlayanlardan bi ricam olacak. Ben 5800 kullanıcısıyım, sbp mobile shell'in deneme sürümünü de 15 boyunca doya doya kullandım fakat gün geldi ki program iptal, tabi tescillemek için çok uğraştım ama ne fayda. Kardeşler ne yapsam da şu programı doyunca tam sürüm kullanabilsem, var mı bana yardımcı olabilecek birisi. Şimdiden teşekkürler..

viranufuk

viranufuk

Üye
kardeşler hepinizin eline emeğine sağlık ama benim anlayanlardan bi ricam olacak. Ben 5800 kullanıcısıyım, sbp mobile shell'in deneme sürümünü de 15 boyunca doya doya kullandım fakat gün geldi ki program iptal, tabi tescillemek için çok uğraştım ama ne fayda. Kardeşler ne yapsam da şu programı doyunca tam sürüm kullanabilsem, var mı bana yardımcı olabilecek birisi. Şimdiden teşekkürler..
teli hacklemen lazımm yada sertifika alman lazımm bence sertifika ala öyle kullan sertifikayı burdan http://www.maxicep.com/symbian-dest...ka-islemi-cepte-sadece-2-saniyede-268709.html sertifika aldıktan sonra burdaki spb yi indir sertifikala sonra sorunsuz kullan

gfbibo31

Üye
Tescil anahtarını nsl yapacaz yardımcı olursnız sevinirim........

--------------- Ekleme ---------------

Tescil anahtarı nı nasl yapacazz bilgisi olan yardım ederse sevinirim şimdiden teşekkürler...

ceycey1970

Üye
ya bir türlü şu ilk resimdeki gibi altta pencerelerin yansıması olayı gerçekleşmiyor bende. tel n97 bilgisi olan varmı nasıl yapılıyor.

viranufuk

viranufuk

Üye
ya bir türlü şu ilk resimdeki gibi altta pencerelerin yansıması olayı gerçekleşmiyor bende. tel n97 bilgisi olan varmı nasıl yapılıyor.
o özellik windows mobillelerde oluyor symbyanlarda 5.0 versiyonuyla olucakk onunda ne zaman çıkacağı belli değil

erkanttt

Üye
süpersin ..yav ama 15 gün deneme diyor

canoner

Üye
5800 sertıfıkalyıp kurdum sorunsuz calısıo ana ekrandayken sol alttakı kısma basında resım 2 dekı halı alıo .

memocih

Üye
eywallah

kucuk_44

Üye
emegine saglık

benım bır sorum olacaktı ya resımdekı gıbı uygulamalar cıkmıyor nr yapmalıyım ?

necmiozkara

necmiozkara

Üye
Son derece mükemmel bir uygulama. 5800'e yükledim ve sorunsuz çalıştı. 5800 kullanıcılarına şiddetle tavsiye ederim.. :oke: Depressionize sana da teşekkür ederim.. Ellerine sağlık.

manyak_adam

manyak_adam

Üye
cok tesekkurler htc polarıs tede kullanıyrum sımdı ıkısındede oldu guzelde oldu emegıne saglık

--------------- Ekleme ---------------

yanlız sensor ekran donmeyı kapatın ortalık karısıyor :)

Üst Alt